İNgiltereden kardeşim bana nasıl kargo yollayabilir en uygunu hangisidir ?

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
Başlıktada belirtigim gibi kızlar kardeşim ingilterede manchester dA ve bana kargo göndermesi gerekior minimacaık bir paket işinde bir tişört var ama benim için çok önemli manevi degeri var yer olarak fazla yer kaplanamaz agırlık olarakra en uygun hangi kargo ile gönderebilirim?Birde bazen burdan tr gidecek arkadaşalr oluyormuş rica etsem olnar götürürlermi ?

bana da ıng.nın başka eyaletınden gelmıstı kucuk bır paket. 2 euro falanmış yollamak. nereden yollandıgını bılmıyorum ama özel krgo şirketi dışında devletın boyle bir hizmetı varsa orayı tercıh etsın bence.

aysanırım tatlım türkiyeyeye yollıycagını belirtmemişim istanbula yollıyacak ama hangi kargo ile uygun olur?Birdeo tişört benim için çok önemli onun kokusu sinmiştir şimdi çok ama çok özlüyorum onu

Canım İngiltereden Türkiyeye gelmışti evet, sorup öğrendım senın için adını: Royal Mail.
İngilterede hemen hemen tüm eyaletlerde varmış bu yer. Hem uluslararası, hem güvenli, hem ucuzmuş. Bana küçük pakette ipod 1 Euroya gönderıldı 1 haftada falan.

aaa süpermiş yaa çok saol canım yaaa :)) tamam karedeşime söyliyeyim hemen..süpermiş ya hemde 1 haftada çok sevindim peki bu royal mail postahanelerdemi bulunuor orda yoksa başka bir yerdemi canım ?mancsrtda o ona en yakın nersi vardır çok saolll

İngilterenin ulusal postanesiymiş canım. Tüm İngilterede varmış. İnternetten buldum bilgilerini:

Royal Mail Manchester Mail Centre Adres:

77 Oldham Road, Manchester Mail Centre, Manchester, Greater Manchester M4 5AA

Tel: 08456 112376
Royal Mail Ltd

Çalışma Saatleri:
pazartesi - salı, perşembe - cuma: 6:00 - 17:30
çarşamba: 6:00 - 20:00
cumartesi: 6:00 - 14:00
pazar:kapalı

sen bir harikasın canım !!!!! çok ama çok teşşekür ediyorum çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…