İngiltere'de yaşayanlar yardımcı olabilir misiniz?

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.546
35.671
Kızlar sizden yardım istiyorum
Bir kaç ay sonra büyük ihtimalle eşimle ingiltereye tasınıyoruz insallah
İngilterenin emlak sitelerine baktık ve bazı anlayamadığımız seyler var
Mesela neredeyse hatta neredeysede değil tamamı paylaşımlı evler
Hiç yokmu böyle normal tr deki gibi tamamen bize ait ev? Nasıl bulabiliriz?
Ve ortalama ne kadardır ev fiyatları? Bir oda fiyatı için bile 250 300 pound istiyorlar
Ve diyelimki bu sekilde paylasımlı oda kiraladık guvenli olurmu? Tedirgin etti beni biraz acıkcası hiç tanımadıgım insanlarla aynı evde olmak.

Nerelerde ev bakmamızı önerirsiniz? Merkezden cok uzaklasmamak istiyoruz cunku bana kucucuk minicik bir de cafe acma gibi bir hayalimiz var merkezden uzak olunca iş yapmaz diye korkuyoruz.

Daha coookk sorum var doğal olarak ama şimdilik gozunuzu korkutmamak adına bu sorularıma cevap verebilirseniz cok sevinirim:KK54:

güncelll, yardııımm

Merhaba canım ben Londra'da yasamıyorum ama yazları bir aylığına gidiyoruz ev fiyatlari evet cok yüksek biz kendi memleketimizden bir aile turkiyedeyken evinde kaldık bir aylığa 450 paunt verdik ki biz cok cok hesapliya kaldık aynı ailenin evin altında kiralık tek odaları haftalik 165 paunttu yanlış hatırlamıyorsam biz manov hause deydik keske yardım edebilseydik canım

Ve ortalama ne kadardır ev fiyatları? Bir oda fiyatı için bile 250 300 pound istiyorlar
Ve diyelimki bu sekilde paylasımlı oda kiraladık guvenli olurmu? Tedirgin etti beni biraz acıkcası hiç tanımadıgım insanlarla aynı evde olmak.

Nerelerde ev bakmamızı önerirsiniz? Merkezden cok uzaklasmamak istiyoruz cunku bana kucucuk minicik bir de cafe acma gibi bir hayalimiz var merkezden uzak olunca iş yapmaz diye korkuyoruz.

Daha coookk sorum var doğal olarak ama şimdilik gozunuzu korkutmamak adına bu sorularıma cevap verebilirseniz cok sevinirim:KK54:

bizde bir türk ün evinde uygun fiyata kalmıştık woodgreen deydik çok güzeldi tavsiye ederim umarım hayaliniz gerçek olu da cafenize geliriz:KK16:

Studio flat bakmanızı oneririm. Faturalar dahil aylık 750-850 civarı bulabilirsiniz.
rightmove, zoopla, gumtree sitelerinden bakabilirsiniz, ama 1 bedroom , room share, falan yazıyorsa direk geçin bunlar paylaşımlı, ama 1 bedroom flat, studio flat gibi olanlara bakabilirsiniz.
bazı gözü açıklar da tek odayı ev gibi tanıtıyor, shared kitchen, shared bathroom yazıyor bunlara da dikkat edin.
güvenilirlik bakımından güvenli tabii sonuçta londranın %60 ı paylaşımlı yaşıyor neredeyse.
bu arada kimseye onden deposito falan vermeyin.

X