- 15 Aralık 2013
- 15.546
- 35.671
Kızlar sizden yardım istiyorum
Bir kaç ay sonra büyük ihtimalle eşimle ingiltereye tasınıyoruz insallah
İngilterenin emlak sitelerine baktık ve bazı anlayamadığımız seyler var
Mesela neredeyse hatta neredeysede değil tamamı paylaşımlı evler
Hiç yokmu böyle normal tr deki gibi tamamen bize ait ev? Nasıl bulabiliriz?
Ve ortalama ne kadardır ev fiyatları? Bir oda fiyatı için bile 250 300 pound istiyorlar
Ve diyelimki bu sekilde paylasımlı oda kiraladık guvenli olurmu? Tedirgin etti beni biraz acıkcası hiç tanımadıgım insanlarla aynı evde olmak.
Nerelerde ev bakmamızı önerirsiniz? Merkezden cok uzaklasmamak istiyoruz cunku bana kucucuk minicik bir de cafe acma gibi bir hayalimiz var merkezden uzak olunca iş yapmaz diye korkuyoruz.
Daha coookk sorum var doğal olarak ama şimdilik gozunuzu korkutmamak adına bu sorularıma cevap verebilirseniz cok sevinirim
Bir kaç ay sonra büyük ihtimalle eşimle ingiltereye tasınıyoruz insallah
İngilterenin emlak sitelerine baktık ve bazı anlayamadığımız seyler var
Mesela neredeyse hatta neredeysede değil tamamı paylaşımlı evler
Hiç yokmu böyle normal tr deki gibi tamamen bize ait ev? Nasıl bulabiliriz?
Ve ortalama ne kadardır ev fiyatları? Bir oda fiyatı için bile 250 300 pound istiyorlar
Ve diyelimki bu sekilde paylasımlı oda kiraladık guvenli olurmu? Tedirgin etti beni biraz acıkcası hiç tanımadıgım insanlarla aynı evde olmak.
Nerelerde ev bakmamızı önerirsiniz? Merkezden cok uzaklasmamak istiyoruz cunku bana kucucuk minicik bir de cafe acma gibi bir hayalimiz var merkezden uzak olunca iş yapmaz diye korkuyoruz.
Daha coookk sorum var doğal olarak ama şimdilik gozunuzu korkutmamak adına bu sorularıma cevap verebilirseniz cok sevinirim