ordada çevreciler çıksın meydane!!!
Şimdi bu haberi anlamakta güçlük çekiyorum ben. eski başbakanımız bunların piyonu muydu?
Zira sadece gezi parkındaki ağaçları korumak için toplanan 100 kişilik kalabalığa kaba kuvvet göstertiren,Istanbul Valisi'nin çözebileceği bir konuyu memleket meselesi haline getiren,ardındanda halkı en ağır şekilde tahrik eden kişi sayın Erdoğan dı çünkü.
" YARGI KARARINA RAĞMEN o parkı yıkıp kışla yapacağını söyleyen, gençlere çapulcu, ayyaş, vandal diyen İngiltere başbakanı mıydı?"
Ülkem için gittikçe dahada çok endişe ediyorum ben.
O kışla bizlere atamız Osmanlı'nın mirasıdır. Liberalizmin mabedi AVM ile değişemeyizkışla yapına karşı koymak için protesto yapan gençleri tebrik etmek gerek zira halkımız pek çekingendir kolayına sesini çıkarmaz bir şeye
eger ben Almanya ya tasinmis olmasaydimda Halen Turkiyede olsaydim Avm yapildiginda aa Turkiye ilerlemis derdim.Ama buraya geldikten sonra bir agacn bile degerini anladim.Zatwn anlamasanda anlatiyorlar.Her neyse bence agaci kesmek yerine havalani yapsinlar.yol yapsinlar.Agac icin savunan o insanlari ayakta alksliyorum.turkiye ye istanbula gelince gordugum o binalar karsisinda ey halkim ne zaman bilincli olacaksin dedim surekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?