İngiltere'de 'Erdoğan'a hakaret şiiri yarışması'

Yapılan yarışma çok ama çok çirkin. Asla tasvip edilemez. Amaaaaa

dünyada şu ana kadar onlarca lidere her türlü karikatür, söylem, ifade çizildi, yapıldı hiçbir lideirn bu kişileri dava etmemesine rağmen bir tek Erdoğan'ın her haltı dava etmesi de aşırı komik. Açın bakın tüm liderler hakkında internette neler neler dolaşıyor ama hiçbiri sallamıyor çünkü sallasalar o çirkin ifadeleri kabul etmiş olurlar. Kendine güvenen hiçbir A ülke yöneticisi, Z ülkesindeki bir adanın şiirini bu kadar ciddiye alıp dava etmez.

Olacak O Kadar, Yasemin Yalçın skeçleri hep Özal, Çiller, Yılmaz, Demirel gibi liderlerle dalga geçer, tiye alırdı. Ve bu tiyatrocular, bu liderlerden devlet sanatçısı ünvanı aldı, liderler elleriyle bu tiyatroculara plaket verdi, güldü geçti. Ne güzel günlermiş la o günler, şimdi herkes eski liderlere sövüyor ya, en azından adamlar hazımsız değilmiş, eleştiriye açıkmış, hatalarını eleştirenlere karşı hoşgörülüymüş. Padişahlar bile "Böbürlenme Padişahım senden büyük Allah vardır" dedirtirmiş kendilerine egoları nefislerini yenmesin diye.

Cidden bu tür şeyler utanç verici. Keşke hiç olmasaymış..

Bu arada Erdogan hep magduru hep mazlumu oynuyor!!!!

2000 hakaret davasi acmis, onun hakaret ettigi insanlar ne olacak peki o insanlar da sayin Erdogana dava acabiliyor mu? Kadin midir kiz midir bilemem, kadin arkasini dondu ne yapacagimi bilirdim ama yapmadim.....kadinlara surekli hakaret eden bir adama kadinlar dava acmali bence.

Allah akıl fikir versin ..birileride bu haber diye konu açar..
Olaya haber boyutundan bakmanı öneririm Kakao.. Çünkü konuyu açan arkadaşımızla görüş farkını kişiselleştiriyorsun..
Hiç kimse emin ol memnun değil ülkemizin C.B si hakkında böyle bir şey yapılmasından, ama görüldüğü üzere ne yazıkki C.b başta ne olursa olsun tahammüllü davranmalıydı o şiire.. Kaldıki koskoca CB kendi halkına tahammül edemiyor eleştirene, bunda mucize beklemek olur.. Diğer ülkelerin başkanlarına yapılanlara bak, Merkel ve Sarkosy i fotoşopla çıplak yapmışlar, hatta Merkel in gençlik fotoları var, plajda çıplak, bunu yayınlayanlara böyle yaptırım yapılmamış, çünkü olay kendi olayı olsada aslında özel hayatın gizliliğine saldırı.. Yani sadece böyle insiyatifi olan biri CB gibi, sıradan sayılacak şeylere daha tahammüllü olması gerekmezmiydi ?

Böyle bir haberi bu sitede kim paylaşır.Bizim takıntılı Saraylim.o yüzden Onun bu tarz haberlerden nasıl medet umduğunu bilirim .maksat erdogani yermek bayılır bu tarz haberlere..Üzülüyorum onunadinada eLden bisi gelmiyor..yayınladığı haberin maksadı baska.

Saraylım ın ne medeti olabilir bu tip haberler den? Kaldı ki haber bu, dedikodu değil.. Erdoğan ı yerince fikirleriniz değişip ondan nefretmi etmekten korkuyorsun
Bu haber dünyanın bize bakış açısı ne yazıkki..
Bu haberin ben absürt bir maksadını görmedim valla
Yani dünya hakkımızda ne diyor, ne düşünüyor bilmemiz lazım..
Bazılarımız Erdoğanist değiliz diye bu kadarda şeyetmemek lazım yani..

marilyn,
söylediklerine bir itirazım yok, zaten aman biz şahane bir imparatorluktuk demedim, devletler arası dostluktan çıktı mevzu, siyasidir yakınlıklar, hiçbir ülkenin hükümeti bir başka ülkenin halkına amanda ne cici halk bunlar böyle demez, anlattığım bunla alakalıydı.

Bu coğrafyadakilere girersek hiç çıkamayız, dediğim gibi benim vurguladığım kısım yukarıda yazdığımla alakalı.

Her zaman söylerim akpyi yüzde 65 severim diğer yüzdelik tavsip etmediklerimdir.ben oy verdiğim partinin eksiklerini bilirim .ama yaptığı güzellikleri de.sen hiç şahit oldunmu Şu guzelliklerde yapıldığı dendiğini nerde absurt haber varsa.Saraylim servise hazır o yüzden onun maksati belli.Kardeşimin kaynanasina benziyor hep kotuluyor anlatıyor öfkeLeniyor,hirslaniyor,soruyorsun yokmu bu insanın yaptığı bir güzellik Susuyor ve en sonunda patlatıyor olayı erdogansa Olay hiç bir iyilik,güzellik ona yakışmıyor. O yüzden Saraylim gibi ler o kadar çok ki .neyse boşver Sonra yandaşları saldırıya geçiyor konu patlıyor, ben ban yiyorum konuda kapanıyor.

Elbette.
Şahsen ben devletler arasında dostluklar değil çıkar ilişkileri olduğuna inanırım. Tabii bir de İngiltere-Fransa-Almanya-ABD gibi tarihsel süreçte "aynı kandan" gelen ülkeler var. Bunların olayı biraz daha farklı. Ama genel olarak zaten Avrupalılar da birbirlerinden pek hoşlanmaz.
Hele standart bir Avrupalı standart bir Amerikalıyı bildiğin gömer cahil bunlar, kendilerinden başka kimseyle ilgilenmezler diye.
Onlar da birbirini pek sevmez yani.

Ne guzellik yapmis kakao? Sen anlat bilelim. Butun ormanlari imara acti, ortalikta ne agac ne zeytinlik birakti, bu mu guzellik? Guzellikten ne anliyorsun? Ha yollar, kopru mu? Yeni kopru acmis, 120 TL gecis ucreti, ister gec, ister gecme, ben yaptim, oldu, odeyecen diyor, vergilerim 8 katina cikmis, buna orada yasamadigim icin elektrik, su, benzin, dogalgaz, yeme icme, giyecek, beyaz esya ve mobilya vergileri de dahil degil ustelik.. Sana kalsa bizim vergiler Hilali Ahmer'e gidiyor, Erdogan butun yol ve kopruleri kesesinden yapiyor.. Guzellik dedigin bu mu? Eskiden hastanelerde ayni gun kuyruga girip aldigimiz sirayi telefonlu sistemle iki hafta evde beklemeye cikartmis, bu mu guzellik? Okul kitaplarinin icini bosaltmis bedava dagitiyor, millet yardimci kitap almadan ders isleyemiyor, bu mu guzellik? Yani liste uzar gider, dincilerin yolsuzluklara ses cikarmayip dinlerini husu icinde yasamasina kadar.. Hangisi daha guzel? Sec sec al.

Burada su ayni kandan gelmeye de bir el atayim.. 1. Dunya savasinda bizim muttefik Almanya her cepheden zaferlerle cikarken savasa son anda giren ABD sayesinde kaybetmisti, sayesinde biz de.. Hani su sevr Antlasmasina giden yol.. Bugun Almanya ve ABD dost, biz de oyle.. Cikar iliskileri herseyin onunde gelir devlet bazinda iliskilerde..
Ote yandan Osmanli parcalanirken Araplar da bos durmamis, ilk isleri de Mekke, Medine, Cidde, Taif gibi sehirlerin yonetimini tekrar ele gecirmek olmustu. 1910-1920ler, yakin gecmis.. Bugun onlarla da dostuz, hatta bol bol toprak satiyoruz Kuzey-batida.

Burada olay Saraylım ın şahsına hissettiklerin olmamalıydı.. Habere odaklı olup, neden böyle oldu diye düşünmen sağlıklı olurdu. . Neyse..

Son düzenleme:
Burada olay Saraylım ın şahsına hissettiklerin olmamalıydı.. Habere odaklı olup, neden böyle oldu diye düşünmen sağlıklı olurdu. . Neyse..
Saraylimi tanımam etmem ,buradaki paylaşımlarındaki nefreti gormemek mümkün değil elin almani hakaret eder tutar haber diye servis eder..eğer sevinerek servis etmiyorsa daha kek pasta yapamiyim .şimdide elin insanları şiir yarışması düzenliyor gene aynı tutum .o yüzden buradan görünen saraylimin samimiyetsizligidir.buradan görünen takıntılı oluşudur,

İşte bu kendi pencerenden gorduklerin ve çevirip servis etmelerin şu saydıklarına gelince burada bir çok kişi detaylı anlattı ama sen gene kendi pencerenden baktın ve bakmaya devam ettin takintilisin diyorum inanmıyorsun bana

Sen baskasina gore mi oy veriyorsun? sen de kendi pencereni anlat o zaman. Baskalari basortusu, duble yol ve Marmaray dedi, baska detay gormedim ben. Hic biri de bunca pisligin, rezilligin onda birini dahi ortemiyor maalesef.

Sen baskasina gore mi oy veriyorsun? sen de kendi pencereni anlat o zaman. Baskalari basortusu, duble yol ve Marmaray dedi, baska detay gormedim ben. Hic biri de bunca pisligin, rezilligin onda birini dahi ortemiyor maalesef.
Dediğim gibi yüzde 65 severim diğer yuzdeligi tavsip etmediklerimdir.ama yaş 35 ve 13 sene evvelinide bilirim Saraylim O zamanlarında anlat bize,

Bu haberi Saraylım dışında başkası servis etseydi? Bu sefer ona tepki koyacaktın..
Olay Saraylım değil bence, kızgınlığın sanırım haberin yayınlanması.., ama dünyanın Türkiye yada CB hakkındaki düşüncelerini bilmek zorundayız.. Haberdeki küstahlık noktasına geldiği düşünülen kişiler, bu cesareti nereden, ne tepkinin karşılığı yaptılar?
Bunları oturup düşünmek lazım..

Dediğim gibi yüzde 65 severim diğer yuzdeligi tavsip etmediklerimdir.ama yaş 35 ve 13 sene evvelinide bilirim Saraylim O zamanlarında anlat bize,
Senle bu konu kapanmistir kakao, goruyorum ki kendine ait bir penceren dahi yok.. Ben burada yillarca anlattim zaten, eskileri de, yenileri de.. Kafaya beni takacagina yazdiklarimi okusaydin.

Amerika'da yasayan göçmenlerin bir kısmı dahi Amerika'lılara laf ediyor, birkaç arkadaştan duymuştum bazı laflar, ülkeler arası çıkar ilişkileri olduğu aşikar zaten.

Siyaset, çıkar ilişkileri, ülkeler arası stratejiler benim için epey bir karmaşık yapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…