İngiltere'de 'Erdoğan'a hakaret şiiri yarışması'

Hiç şaşırmam edilen küfürlere
Muhalefetin başındaki adam nasıl konuşuyorsa tebaasıda aynı yoldan ilerliyor işte

O zaman sinirlari acik tutarak yillarca teroristleri ulkeye topladigi icindir. Sadece soyulmaktan degil olmekten de hoslaniyoruz biz demek ki..
Suan teror dagda bıttı ıcın ulkede toror sehıre ındı arkdaslar teror akp den onvede vardı yapyın bakın akp degılım ama yorumlar hos dıl okuyun arastrın teror coktan var bence sevıyelı tartısın herkezın dusuncesı kendıne benım anlmdım su sen oy vermedın ben vermedım o vermedı bu adam nası oy aldı bu test edılmıstır anketlnmısdır 4 kısıden 1 oy vermıstır bu adam tek basına oy almadı ya

Olabilir ama yeterince gerçekçi değil
Bu insanlarin evlatlari ile geceleri sohbet toplantisi yaparak kandirip cihata goturenler nerden girdi Turkiyeye?

Ben o elini kolunu sallaya sallaya Suriye sinirlarindan girip cikan eli silahli militanlarin videolarini da koymustum gecen senelerde buraya, bulursam gene koyarim. Tesekkurlerini gonderiyorlardi Tayyip'e arapca.

Hiç şaşırmam edilen küfürlere
Muhalefetin başındaki adam nasıl konuşuyorsa tebaasıda aynı yoldan ilerliyor işte
Nasil? Israil dolu, capulcu, terorist gibi laflar mi demek istedin yoksa? Ya da onunden gectigi kadinlar kendisini protesto etmek icin arkasini dondugunde :"tabi, ne anlama geldigi belli de bizim edebimiz buna musaade etmez" diyerek hemcinslerine aleni belalti kufredip asagilamasi mi daha cok cezbedici sence?

Kufur, hakaret deyince once arayacagin birinci adres senelerdir belli. Allaha sukur balik hafizali degiliz, hemcinslerimize yapilan hakareti de kufru de yutup yemiyoruz.

çok çırkın bı hareket
ben kendım elestırebılırım benım ulkemı yoneten ınsanları
ben oy verıyorum veya vermıyorum
ama baska ulkelerın yapmasını asla onaylamam
kendı totolarına baksınlar bız şiir yazmaya kalkarsak kendılerıne ansıklopedı olur!

Ya bu kisve sana hiç oturmuyo ama ya çok sırıtıyor. Yani başka kişi dese anlayacağımda sana olmuyo beeh!

Erdoğan'a küfür edilmesini başarı gören ve savunan birinin burda hakaretten dem vurması cıks olmadı.

Ama bu kadarı fazla. Eleştiri ayrıdır hakaret ayrı. Erdoğanı sevmeyebilirim ama ona yapılan hakaret kişisel olmaktan çok vatandaşı olduğum ülkenin Cumhurbaşkanına yapılmış bir hakarettir benim için, son derece rahatsız edici. Yersiz ve hadsizce bu yaptıkları.

Kilicdaroglu "Hirsizdan Cumhurbaskani olmaz" dedi diye ona da hakaretten tazminat davasi acmisti. Savunmada hakaret etmedigini kanitlamak icin Kilicdaroglu: "Tapeler incelensin o zaman" deyince dava dusmustu. Boyle birsey hangi ulkede olabilir? Hangi ulkede boyle bir durumda o devlet adami o koltukta kalabilir? Elalem dalga gecmesin de ne yapsin, akillara zarar olaylar.. Herseyden bir komedi cikiyor zaten.

O laflari ben etmedim, sen edene yakistirmissin ya, yeter..

Hakaret edilmesi bana göre de yanlış ,eleştiriye her türlü evet diyeceğim de erdoğan eleştiriyi de kaldıramıyor ki

Kuşku yoktur ki, insanlık tarihinin en sadist liderlerinden biri de Stalin’dir. Stalin dönemindeki acımasızlık ve hunharlık konusunda binlerce tüyler ürpertici cinayet anlatılır.

‘Stalin’in tavuğu’ diye bir tabir vardır. Bu tabirin doğuşu ile ilgili anlatılan hikaye de oldukça anlamlıdır.

Stalin bir gün Komünist Parti ileri gelenleri ile içki masasındadır. Peş peşe içilen Votka ile kafalar iyice dumanlanmıştır. Stalin bir ara elindeki çatalı önündeki Votka şişesine vurur ve herkesi dikkatle kendisini dinlemeye davet eder. Der ki;

“ – Bana şu sorunun cevabını kim verecek, Halkın yönetime kayıtsız şartsız itaat etmesi ve liderin her dediğini onaylaması nasıl sağlanabilir?”

Tamamı çakırkeyif olmuş parti yöneticilerinin her biri kendince cevaplar verirler. Kimisi disiplin ve sertlikten, kimisi adalet ve eşitlikten, kimisi sürgün ve hak mahrumiyetlerinden, kurşuna dizmenin caydırıcılığından, toplu katliamlardan söz ederler.

Ancak Stalin verilen cevapların hiçbirini beğenmemiştir.

Masanın karşısında hazrolda bekleyen Kızıl Ordu muhafızına emir verir.

“- Çabuk bana bir tavuk getir.’’

Emir derhal yerine getirilir ve tavuk Stalin’in eline verilir. Stalin adamlarının gözünün içine baka baka başlar tavuğun tüylerini canlı canlı yolmaya. Feryadına aldırmadan tüm tüylerini yolduğu ve cascavlak bıraktığı tavuğu odanın ortasına salıverir .

“ – Şimdi dikkatle izleyin tavuğu ‘’ der. Bakalım nereye gidecek?

Zavallı tavuk bu azaptan kaçıp kurtulayım diye can havliyle dışarı kaçar,

Soğuktan tir tir titrer. Masaların altına girer, duvar diplerine koşar teleksiz, tüysüz vücudu kanatları yara bere içinde kalır... Şömineye yaklaşır tüysüz derisi kavrulur... Tavuk çar naçar biraz önce tüylerini yolan Stalin’in bacakları arasına girip sığınır. Stalin cebinden bir avuç yem çıkarıp birer birer tavuğun önüne atar. Stalin’in elinden yemlenen tavuk artık o nereye yönelse ardından gider. Manzarayı hayretler içinde izleyen Komünist Parti Politbüro üyelerine dönen Stalin gevrek gevrek güler ve şöyle der;

“- Gördünüz mü? Halk dediğiniz topluluk bu tavuk gibidir. Tüylerini yolup al ve serbest bırak. O zaman onları bir avuç yemle yönetmek mümkün olur.”

Nasil? Tanidik geliyor mu? Iste bugun Turkiye, iste laf soyletmediginiz adamin size bakisi da bundan farkli degil. Ugruna olseniz, en ufak zitlasmada alacaginiz hal Fetonun dustugu hal kadardir. Hic biriniz eski kankasi Fetodan daha kiymetli degilsiniz onun gozunde, inanin..

O Turkiyenin degil, kendisine oy veren yuzde ellinin baskani. Daha 5 ay once Davutoglu ile meydan meydan dolasip 400 milletvekilini TC icin mi istedi? 550 var orada halbuki.. Di mi? Secilmis CB ayni secilmis bir milletvekili gibi her zaman kendisini secenlerin CBnidir, bosuna dertleniyorsunuz bizim de, bizim de diye.. Bu kadar istediginize gore insallah bir gun o da sizi benimser, ne deyim..

Son düzenleme:
Noldu muhalif bile olsa insanlar doğru ile yanlışı ayırt edebilir, çok şaşırmışa benziyorsun.ingilizler ülkemin Cumhurbaşkanına hakaret yarışması açmış, helal olsun, bizim yapamadığımızı yapıyor diyip alkışlayan kimsenin benim nazarımda zerre kadar değeri yoktur. Ayrıca şu batı ne yapsa dogrudur düşüncesi bizim ülkemizde bir hastalık, veba gibi. Adamlar hakaret yarışması başlatıyor "hakaret" bu nasıl bir mide yav.aa ama haklılar bizimki haketti demek de nasıl bir zihniyet o da ilginç. Daha önce de senle aynı meseleyi tartıştık doğu ve batı kadar zıt düşüncelerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…