İngiltere'de 'Erdoğan'a hakaret şiiri yarışması'

Olur mu tarih önemli. Bunların büyük büyük dedeleri en son Abdülhamite linç kampanyası başlamıştı. O zaman da çok seviyolardı Osmanlıyı. Sonrası Osmanlıyı parça parça ettiler topraklarını sömürmek için. Tarihi dikkatli okumak lazım. Yani Erdoğanı sevmeyen de var ama seven de çok.yalız bu hareketler Türkiye de Erdoğana oy kazandırır söylim.

Kesinlikle katiliyorum oy kazandiracagi kesin. Tipki su olaylardaki gibi,

Ulaştırma bakanımızın oğlu Singapur’da kumar masasında yakalandı.

*

Akp’nin oyları en az beş puan artar gari.

*

Hatırlarsınız… Sayın ahalimizin kendi çocukları işsiz kalıyor, işsiz güçsüz kahvede oturuyor, Akp’nin oyları ufak ufak erimeye başlıyordu. İşte tam o sırada, asrın liderimizin çocuklarının gemicik aldığı ortaya çıktı. Akp oy patlaması yaptı.

*

N’oluyor demeye kalmadı, ulaştırma bakanımızın, enerji bakanımızın, orman bakanımızın çocuklarının hepsinin aniden armatör oldukları, filolar kurdukları, şilepler, tankerler, feribotlar aldıkları anlaşıldı. Akp üç bakan çocuğu sayesinde üç puan daha koydu.

*

Kuş gribi varken Akp hayli sarsılmıştı. Sayın ahalimiz tavuk yemiyor, kanatlılardan kaçıyordu, apartmanın çatısına kargalar tünüyor, su sıkın kovalayın diye itfaiyeden yardım istiyordu, kaz tüyü yastık bile kullanmıyordu, yumurta ticareti dibe vurmuştu. Şak… Mısır ithalatının gümrük vergisi yüzde 80’den yüzde 20’ye indirildi, sonra hemen yüzde 70’e çıkarıldı. Meğer bu indir-kaldır arasında, maliye bakanımızın oğlunun gemiler dolusu mısır ithat ettiği, likit yumurta işine girdiği, mısırları tavukları için ithal ettiği, yüzde 80’den 20’ye indirilen vergi katakullisiyle servet kazandığı ortaya çıktı. Sayın ahalimiz ayakta alkışladı, sırf bu ticari zekayı ödüllendirmek için Akp’ye üç puan daha verdi.

*

Bakın “mısır” dedim aklıma geldi… Sayın ahalimiz acaba kimi cumhurbaşkanı seçsek diye düşünüyordu. O dönemde… Abdullah Gül’ün henüz 14 yaşındaki oğlunun ticaret hayatına atıldığı, internet alışveriş şirketi kurduğu, bardakta mısır işine girdiği, alışveriş merkezlerinde stant açtığı ortaya çıktı. Abdullah Gül “oğlum Bill Gates’i örnek alıyor, finansörü annesi” diyordu. 14 yaşında sigortalı olmuş, Ankara Ticaret Odası’na kaydını yaptırmıştı iyi mi… Peki bu iş nasıl olmuştu? “Mezarda emeklilik kanunu” çıkmadan hemen önce, ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın şirketinde 24 günlüğüne tırışkadan sigortalı yapılmış, bu “naylon sigorta” operasyonuyla “mezarda emeklilik”ten kurtulmuştu. Sayın ahalimiz bu manevrayı pek takdir etti… Kendi çocukları anca 65 yaşında emekli olabilecekken, henüz 14 yaşında patron olan bu çocuğa şapka çıkardı, babasını da Çankaya’ya çıkardı.

*

Bilahare… Asrın liderimizin küçük oğluyla büyük gelininin, Cihan Kamer’le ortak pırlantacı açtıkları ortaya çıktı. Bu pırlantacı biraderler, babalarının parası olmadığı için hayırsever bursuyla okumuşlardı. Ne mutluydu. Sayın ahalimiz kendi çocuğuna elmas broş takılmış kadar sevindi.

*

2013 yılına gelindiğinde Akp zorlanıyordu, kendi yaptırdıkları anketlerde bile iktidar olamıyorlardı. 17/25 lağımı patladı. Yatak odalarında para kasaları, ayakkabı kutuları, 700 bin liralık kol saatleri, dolar balyalı çikolata paketleri fışkırdı. Ekonomi bakanının oğlu tutuklandı, içişleri bakanının oğlu tutuklandı, toki bakanının oğlu gözaltına alındı. “Paraları sıfırladın mı” diyen babalar, gece gündüz sıfırlamasına rağmen hâlâ “30 milyon avro kaldı babacım” diyen oğullar ortaya çıktı. Böylece, kime oy versem diye düşünen sayın ahalimizin aklında en ufak bir şüphe bile kalmadı, Akp’li anketçileri utandırdı, Akp’ye görülmemiş derecede oy verdi.

*

Sayın ahalimizin yaptığına Akp’liler bile inanamamıştı. Hatta, Bilal bile şaşkınlığını gizleyemedi, “bu sonucu kimse beklemiyordu” dedi.

*

Açılım, saçılıma dönüştü, beşer beşer şehit tabutları gelmeye başladı. Akp alenen Pkk’ya gözyummuştu, bedelini yoksul ailelerin çocukları canıyla ödüyordu. E haliyle, acaba Akp’nin oyları düşer mi diye merak ediliyordu. Neyse ki… Akp’li bakan ve milletvekili çocuklarının bedelli askerlik yaptıkları ortaya çıktı, sayın ahalimizin yüreğine su serpildi, müsterih oldu. Akp’liysen canın sağolsun, garibansan, vatan sağolsun’du. Akp anketlerde yüzde 56’ya fırladı.

*

Ve nihayetinde… “Bahçesinde kızlı erkekli oturuyorlardı, yoldan çıkarım diye o üniversiteye gitmedim” diyen mutaassıp ulaştırma bakanımızın oğlu, kumar masasında otururken yakalandı.

*

Ha gayret kardeşim…

*
Hayırlısıyla bi mütedeyyin bakanımızın oğlu da kokain partisinde yakalandı mıydı, başkanlık sistemine geçtik demektir.
Yilmaz ozdil

İronik bir yazı olmuş bu,ama benimki gerçekçi bir tespitti.

Tarihi sen dikkatli oku. Osmanliyi nasil parca parca etmisler? Kim etmis? Sen ogretmendin di mi bir de.. Osmanli ickici kadin duskunu son padisahlariyla, icindeki hainlerle kendi kendini parcaladi. Durup dururken Avrupa gelip topraklarin ustune oturmadi yane.. O kadar kolay olsa idi Fatih zamaninda, Kanuni zamaninda da yapamazlar miydi?

Bu hareketler Turkiyede Erdogana cok oy kazandirir, ondan eminim ben de.. Ayni gecmiste oldugu gibi.. Adam 17-25 aralik cirkefi patladiktan sonra oylarini arttirip Cumhurbaskani oldu. Biraz oylari dustu idi 7 Haziranda, her tarafta bombalar patlayip sehitler gelmeye baslayinca gene oylarini arttirip tek basina iktidara yeniden kavustu, unlu sozu unutmak mumkun mu: "400 milletvekili verin, bu is huzur icinde cozulsun"..

Bugun ona, yarin size.. Dis basinda bu konuda laflar donmeye basladi zaten.. Bu adam bu haliyle bu halktan nasil oy aliyor diye.. Erdogandan sonra artik sizi incelemeye basladilar.. Yakinda anlarlar komediyi.. Orada da malzeme bollugu var benden soylemesi. Hazir olun..

Hahahah bizi mi inceliceklermiş :) ben söylim yorulmasınlar, çok düz mantık düşmanımın düşmanı dostumdur.

asrin cevabi..
Demek ki bunlar yalan tesbit, seninki gercek, he mi?
Ne demek istediğimi yine anlamadın ya,yazmıcam bidaha. İroni ne demek allahaşkına. Ben size iyilik olsun diye söylüyorum, araştırın durun içerden dışardan halk niye oy veriyor diye,banane.

Tiye alınmadığımız yerimiz kalmadı bu adam yüzünden.. Sanırsın ülke lideri değil de, apartmanda huzur bırakmayan emekli huysuz amca...
Haksız yere tiye alsalardı umursamaz Güler geçerdim. Neticede basınında karartma olmayan özgür ülkelerde siyasilerin en ufak hatası affedilmez, mizah unsuru olur, eleştirilir, protesto edilir.
Ama adamlar çok haklı olunca komik olmaktan öte trajedik oluyor bizim açımızdan..

Arjantin'de yaşasam mesela .. Türkiye benim için çok eğlenceli bir ülke olabilirdi malum insan sayesinde..

Ne demek istediğimi yine anlamadın ya,yazmıcam bidaha. İroni ne demek allahaşkına. Ben size iyilik olsun diye söylüyorum, araştırın durun içerden dışardan halk niye oy veriyor diye,banane.
Philosophy, ironi diyorsun ya, adam belediye baskani olacagi siralarda kendi cikip televizyonlara gosterdi nikah yuzugunu bir konusmasinda "bir tek bu yuzugum var, baska bir malim olursa Tayyip haram yemistir dersiniz" diye. adam 20 senesi dolmadan koltuga gectigi gibi dunyanin en zengin liderleri arasina yukseldi. Aile boyu omrunce calissan ogullarina aldigi gemiciklerden tekini bile alamazsiniz hep birlikte.. Teki 10 milyon dolarcik.. Urlada, floridadaki villaciklarini ve daha bilemedigim paraciklari saymiyorum bile.. Tapelerin gercek oldugu kanitlanmis, yargi yollarinin tamamiyle kapatilmis oldugu, hem de onun emri ile kapatilmis oldugu, operasyonlarda cikan milyar dolarlarin faizi ile geri iade edildigi bir Turkiyeden bahsediyorum. O oglu kumar masasinda yakalanmis Binali bile bunla birlikte gemicikleri ile armator olmus sifirdan. Daha gerisini saymayayim, Gulnurun koydugu yazi bile ne kadar uzun oldugu halde bir o kadar da eksik. Sen hala ironi filan.. Biraz matematik yap, matematik.. Elalem yapiyor..

O abdulmecıt yokmu ooo son padısah ıngıltere ısgal ettı adam sarayda ıngılız assubay er ve aaskerlerınıagrladı osmanlıyı hıce saydı sılhlarımızı mumatlarımızı sakladılar hata bırgun bır askerımız sokakta gezerken bır ıngılız askerı gecıyor bızım askeede rutbelu tabı slm vermıyor ıngılız askerıne abdulmecıt cagrıır bu askere nıe slm vermedın dıyor bızım asker rutbesı dusuk benden hemde ne slm vercm ıngıluz askerıne dyor sonra son patısah dıretıor oda atıyor rutbelerını ıngılız askerıne slm vermm dıye ve ankraya pasamızın yanına kacıyor dıyor atam durum bu ve bu genclerle bırlıkte 3 askerımız ıstanbula gerı gıdıyor sılahları calmaya bır doktor doktor hasan oda asker ıst bulda ozamn verem salgın cıktı dıyor topluyor ıngıluz askerlerunı hastnate maksat sılahları calsın bızımkıler bızımkıler sılhları calıp tabuta koyar uzerıne turk askerı yolda yurrkn ıngıluz askerı gorr tabutu ac bızım ıngılıze slm vermten asker der naas bu sn slmla ıngılız askerlerı slmlar maksat bayragı slmlatmk vb vb vb yanı tarıh okuyalım kusaca bu tarıhten hatrlya bıldım kadar kısa bı hıkaye gercektır. Ingılız ısgalı alman abd bunlar bızı senelerdır asırlardır parcalama derdınde akp yada erdoganı savunmam ama buda bır komle senlerdır hep ulkeyı bolmk ıstedılet ornek teror onuda onlar yaptı dusundunuzmu hıc nedrn teror doguda peku neden hep ıst ve doguyu ıstedıler soleyım hakarı hatay ve dogu sınırı rezervelerle dolu yanı turkıyenınde bıldı kulanılmayan maden bınevı kımse dostumuz dıl turkıye guclu kaynaklara sahıp te kulanmyı bılen yok bılende kulanmıyor ıste ıst ıse dunyada boyle bır sehır yok bogazlar vb vb tam bır gemı tıcaretı ve ulkemız denuzlerle kaplı bu ylkelerden bırı alsa cok ısıne yarr arkadaslat tarıhı ve ulkemızun gecmısını arastıp yorum yapalım sunudaa dıyım ne erdogancıyım ne baska bısey hızmet edene oy verrm ben

Çok pis matematik yaparım yalnız madalyalarım var bak yine zahmet edip onca yazmışsın ama onları biliyoruz. Akp halkı soyuyor özetle ve halk buna rağmen oy veriyor.işte bu ironik, halk kendisini soyduğu için oy vermiyor hoş.bende ironi yapmaktan vazgeçip gerçekten halk niye oy veriyor buna bakın demek istedim, ama artık istemiyorum vazgeçtim.

O zaman sinirlari acik tutarak yillarca teroristleri ulkeye topladigi icindir. Sadece soyulmaktan degil olmekten de hoslaniyoruz biz demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…