Ingilterde doğum ve ücretler hk.bilgi istiyorum

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
Türkiyeden gelip ingilterede doğum yapmayı düşünüyorum ücretleri ve hastaneler hk bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım

Türkiyeden gelip ingilterede doğum yapmayı düşünüyorum ücretleri ve hastaneler hk bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım

burada devlet hastanesinde dogum yapamazsiniz cunku burada yerlesik olmaniz gerekir nhs den yaralanabilmeniz icin.ozel hastanelerde dogum ucretleri 10 bin pound gecelik yatak da 1000 pound civarinda.ama neden burada dogum yapmak istiyorsunuz??

hi ama eger avrupa birligi bir ulkenin vatandasi iseniz iste onu bilemiyorum burada hataneler ile ilgili haklariniz neler.onu arastirmak gerekir internetten yada bir bilen vardir muhakkak.

burada devlet hastanesinde dogum yapamazsiniz cunku burada yerlesik olmaniz gerekir nhs den yaralanabilmeniz icin.ozel hastanelerde dogum ucretleri 10 bin pound gecelik yatak da 1000 pound civarinda.ama neden burada dogum yapmak istiyorsunuz??

canım bu sadece bir düşünce şimdilik ankaradaki ınternatıonal school a eğer yabancı passpot un yoksa çocuğu aslmıyorlar belki o zaman işimiz kolay olur diye düşündük ama o da zor gözüküyor

canım bu sadece bir düşünce şimdilik ankaradaki ınternatıonal school a eğer yabancı passpot un yoksa çocuğu aslmıyorlar belki o zaman işimiz kolay olur diye düşündük ama o da zor gözüküyor

anladim simdi okul icin dusundunuz.ama anlayamadigim nokta su ingilterede dogum yapmakla yabanci pasaportun ne gibi bir ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…