İngilizceee :((

karispera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
20
5
29
selam bayanlar. Şimdi size derdimi anlatmak istiyorum. İngilizce gramer geliştirmem için ne yapmam gerekiyor? Kursa gidiyorum kursada söyledim fakat daha çok kelime ağırlıklı olduğunu ce gramerin sonra geldiğini söylediler. Kur bitince bırakıcam çünkü bir fayda görmüyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda ingilizce gramerimi nasıl geliştirebilirim? Video izliyorum ama yinede çok verimli olmuyor

Merhaba karispera :)

İngilizce gramer için kendine uygun seviyedeki kitapları okuyabilir, internette bulduğun alıştırmaları çözebilirsin en büyük tavsiyem yabancı dil öğrenme forumlarına kayıt olup oradaki konuları incelemen, kendi konularını açman ve takıldığın gramer sorularını bu forumlarda sorman olacaktır. Bol bol dinleme ve izleme egzersizleri yap lütfen, videoların altyazılarını İngilizce olarak ayarlarsan cümle yapılarına daha iyi adapte olabilirsin :) Kelime ezberlemek ilk adım evet, gramer daha sonradan dil kullanıldıkça oturuyor, kendine bir anda yüklenmek yerine her hafta 1 gramer konusunu derinlemesine çalışıp aralıklarla çalıştığın konuya dönüşler yapabilirsin :)

Mesleğim gereği İngilizce her gün kullandığım bir dil, sana seve seve yardımcı olurum :)

İngilizce gramer için kendine uygun seviyedeki kitapları okuyabilir, internette bulduğun alıştırmaları çözebilirsin en büyük tavsiyem yabancı dil öğrenme forumlarına kayıt olup oradaki konuları incelemen, kendi konularını açman ve takıldığın gramer sorularını bu forumlarda sorman olacaktır. Bol bol dinleme ve izleme egzersizleri yap lütfen, videoların altyazılarını İngilizce olarak ayarlarsan cümle yapılarına daha iyi adapte olabilirsin :) Kelime ezberlemek ilk adım evet, gramer daha sonradan dil kullanıldıkça oturuyor, kendine bir anda yüklenmek yerine her hafta 1 gramer konusunu derinlemesine çalışıp aralıklarla çalıştığın konuya dönüşler yapabilirsin :)

Mesleğim gereği İngilizce her gün kullandığım bir dil, sana seve seve yardımcı olurum :)

Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için fakat hangi yabancı forumlara üye olabilirim bildiğiniz bir site varsa rica etsem söyler misiniz? Artık ingilizce öğrenemeyecekmişim gibi hissetmeye başladım dediğiniz gibi yaparsam iyi gelecektir :)

ingilizce çok basit ve pratik bir dildir
belli başlı püf noktalarını kaptıgın zaman çorap söküğü gibi gelir

Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için fakat hangi yabancı forumlara üye olabilirim bildiğiniz bir site varsa rica etsem söyler misiniz? Artık ingilizce öğrenemeyecekmişim gibi hissetmeye başladım dediğiniz gibi yaparsam iyi gelecektir :)
Merhaba,

Alıştırmalar için http://www.bbc.co.uk/languages/ https://www.bitgab.com/tr/ingilizce-ogren ve http://lang-8.com/ sitelerinden yararlanabilirsin. Ayrıca https://www.italki.com/home ve duolingo'da kullanışlı siteler :)

Bireysel ve Kurumsal seviyede yabancı dil eğitimi

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de ingilizce öğretmenliği okuyorum. listening konusunda sıkıntılıyım yabancı hocalarımı anlayamıyorum türk hocalar daha kolay anlaşılıyor. yabancı dizi çok izliyorum fayda yok. ne önerebilirsiniz?

Turkiye’de ingilizce ogrenilmiyor. 1 yil ingiltere veya amerikaya gitmenin yolunu bulun. Geleceginizde guzel kapilar acilmasinda yardimi olsun.

X