İngilizce

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
arkadaslar biçok kez bahsedilmiş bu konudan ama bnm acil olarak bilgi almm lazımm.. daha önce bir ingilizce kursuna giden ve memnun kalan ,tamamen ögrendim diyen varsa eger bana yardımcı olun:Saruboceq: hngi kurs oldugunu, nekadar sürede ögrendigizi birde ücreti yazarsanız süper olurr kaydirigubbakcemile2 (avrupa yakasında olsa daaha iyi olurr:)

arkadaslar biçok kez bahsedilmiş bu konudan ama bnm acil olarak bilgi almm lazımm.. daha önce bir ingilizce kursuna giden ve memnun kalan ,tamamen ögrendim diyen varsa eger bana yardımcı olun:Saruboceq: hngi kurs oldugunu, nekadar sürede ögrendigizi birde ücreti yazarsanız süper olurr kaydirigubbakcemile2 (avrupa yakasında olsa daaha iyi olurr:)

Sana tavsiyem gideceğin kursta yabancı öğretmenlerinde girdiği dersler olsun, labaratuvar derside olsun ve sınıfta hiç Türkçe konuşulmasın bu dediklerim olmalı mutlaka. Ben ortaokula giderken ailem beni göndermişti çok eski ve böyle eğitim almıştım özel kurstu. 1,5 yıl gitmiştim. Çok güzel konuşuyordum yabancılarla. Dışarıda rastladığımda da ve mektuplaşırkende çok güzeldi. Heleki lisede süperdi ve bizim okulumuzda İngilizcede yani yabancı dillerde) iyi olanlara ilk 3'e girene karne alındığı gün tüm okul toplanmışken ismimizle davet edip okul 1. ci, 2.ci 3.cü şeklinde ödüllendiriliyorduk. Okul birincisi olmuştum. Ve kitabımı hala saklarım her yıl oluyordu. Üstelikte sadece konuyu okumam yetiyordu. O an okuyordum evde oturup çalışmıyordum bile çünkü ana dilim gibi olmuştu. Anlayacağın o kursun çok faydasını görmüştüm. Tabiii ailem sağolsun. Onların fikriydi. İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama kendimce tavsiye edebileceklerim şöyle araştır aynı zamanda...
Bakırköyde ve farklı semtlerdede olabilir. Bence güzel olanlar. DİLKO ; ENGLISH FAST bunlar... Sana başarılar dilerim ne yaptığınıda buradan takip etmek isterim... Bildirisin...

a.s.

hala bekliyorum kursa gitmek için ama yazdıklatın için cok sagol cnm :) senin gittigin kursun adınıda sölersen daha iyi olur benim için dedigim yerlere bakıcam :CüvCüv::1hug:

merhaba arkadaşım bilge adamda da ingilizce kursu var.ben ona gitmeyi düşünüyorum ama araştırmadım henüz.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

X