• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce online çeviri

Hermia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
141
2
96
İzmir
Arkadaşlar acil çevrilmesi gereken metinleri bu başlık altına yazarak birbirimize yardımcı olabiliriz. Bazen sıkışıyor insan, o zaman kimseyi bulamıyor. Ben sitede uzun süre online'ım istediğiniz zaman yardımcı olabilirim. 1 tane yayınlanmış kitabım ve bir çok tez çevirim var. Güvenebilirsiniz yani :) Eminim yardım etmek isteyen bir çok arkadaşımız olacaktır. Sonuçta biz birbirimizi kollamazsak bizi kim kollayacak dimi...

bu sitede çevirmen hanımlar pek aktif değil. bildiğim kadarıyla birinin zaten kendi bürosu var fransızca ağırlıklı çalışıyor. bir kaç kişiden de çeviriyi bıraktım ve hostes oldum vs gibi iletiler okudum. sanırım geriye kalanlar da yeni mezunlar ve düzenli iş peşindeler yüksek ihtimalle.
ben de bütün gün online ım neredeyse. genelde o son dakikada yetişen de ben olurum. :1: dün iki tane son dakika işi teslim ettim üstelik bi de hastayım üff ya.
hangi dil çifti çalışıyorsunuz ağırlık hangi alan?

Bana da kalsa yardımcı olabilmek güzel tabi ki:D bir çok forumu kullanıyorum zaten acil yardım etmek/almak amaçlı. Ancak bu sitede gördüğüm kadarıyla aktif kullanan çevirmen pek yok hatta sanırım sen ve benden başka hergün saatlerce online olan da yok. Çevirmenler diye başlık var zaten meslekler bölümünde oradan algıladığım bu belki yanılıyorumdur ama fikrim bu. Tabi bir duyan olur gelir ben de varım derse ben de sevinirim. Bir girişim olarak güzel bir platform başlatmış olursun belki.

ben de sitede pek mütercim-tercüman göremedim
yine de yardıma ihtiyacı olan olursa çoğu zaman online olduğumu belirteyim :)
sizler hangi alanlarda uzmansınız?

peki arkadaşlar burdan bi kac çeviri icin cümle versem hemen online cevirirmisiniz lütfen türk -ing acilde biraz hemen lütfen
ben burdayım bi saat kadaar

Back