• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce öğretmenliğindeyim bir sorum varrr

tomatis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
10
0
86
36
Eskişehir
meraba herkese inş. doğru yere yazıyorumdur. ben ingilizce öğretmenliği 4. sınıfta okuyorum bu sene mezun olup kpss ye giricem. üniversitede kalmak gibi bir düşüncem yok o yüzden yüksek lisans doktora vs. yapmak istemiyorum ancak yine de kendimi geliştirmek ve başka bir bölümde de uzmanlık yapmak istiyorum yani sormak istediğim mesela ben şimdi filoloji üzerine ya da tercümanlık üzerine okumak istesem ne yapmam gerek? tekrar sınava girip ikinci bir bölüm olarak bunları okumam mı lazım ? ya da eğitim fakültesinde olduğum için yan dal vs. yapabilirmiyim direk? ya da bunlar gereksiz mi hiç kalkışmasam mı? valla kafam karıştı kızlar bişeyler yapmak istiyorum ama ne? önerilerinizi bekliyorum
teşekkürler herkese

alese girip baraj puanı geçmen gerek öncelikle.sonrada yükseklisans yapmak istediğin alan ve ilgili fakültelerdeki birimlere başvuruda bulunacaksın cnm

Canım tekrar sınava girmen lazım eğer yüksek lisans istemiosan.Yan dal yani çift ana dal için de geç kalmışsın sanırım 4. sınıfsın.Ama okulunla görüş yine de.

eğitim fakultelerinin çoğunda yan dal imkanı yok canım. :(
öyle bir şansı bıze tanımıyorlar...
lisans okumak ıstersen öss ye gıreceksın
yüksek lısans ıçın ales...

Back