Abilerim(varsa), ablalarım, arkadaşlarım...
:)
Bi konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var
11.Sınıf düz lise EA öğrencisiyim okuduğum bölümde bana uygun bir meslek varla yok arası
Seneye üniversite sınavlarına gireceğim diğer bir adıyla YGS-LYS
Zaman daraldıkça ne yapacağımı iyice şaşırdım...İngilizce Öğretmenliği okumak istiyorum ancak Yabancı Dil alanında deilim, alan etkisi kalktı fenden sosyalden yabancı dilden isteyen istediğini seçebiliyor artık...Tabii o dersleri görmediğimiz için zorluk çekeceğiz
İngilizce Öğretmenliğine baya merak salmış durumdayım...
Bu yıl iyi bir ingilizce eğitimi alırsam seneye YGS-LYS Sınavı ardından YDS sınavına girmem mi gerekir?
Ya da nasıl İngilizce Öğretmeni olabilirim? Veya olabilir miyim?
kafam çok karışık
YGS-LYS puanı YDS yi etkiler mi? İngilizce Öğretmenliği hangi sınava ne kadar bağlı?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
mafoldumben
Bi konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var
11.Sınıf düz lise EA öğrencisiyim okuduğum bölümde bana uygun bir meslek varla yok arası
Seneye üniversite sınavlarına gireceğim diğer bir adıyla YGS-LYS
Zaman daraldıkça ne yapacağımı iyice şaşırdım...İngilizce Öğretmenliği okumak istiyorum ancak Yabancı Dil alanında deilim, alan etkisi kalktı fenden sosyalden yabancı dilden isteyen istediğini seçebiliyor artık...Tabii o dersleri görmediğimiz için zorluk çekeceğiz
İngilizce Öğretmenliğine baya merak salmış durumdayım...
Bu yıl iyi bir ingilizce eğitimi alırsam seneye YGS-LYS Sınavı ardından YDS sınavına girmem mi gerekir?
Ya da nasıl İngilizce Öğretmeni olabilirim? Veya olabilir miyim?
kafam çok karışık
YGS-LYS puanı YDS yi etkiler mi? İngilizce Öğretmenliği hangi sınava ne kadar bağlı?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
mafoldumben