• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce öğretmenleri kpss puanlarımızı paylaşalım

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
bölümüm ingilizce 72.3 aldım işe yarar mı? 4.000 alım olur diolar taban kaça düşer tahminen. geçtiğimiz yıl seçim öncesinde 30 bin alımda taban 72 küsürdü. bu alımda daha çok düşer inşallah.ingilizceciler parmaklara kuvvet puanlarınızı yazınız.

benim branşım da ingilizce,73.75 aldım. taban puandan ziyade sıralama önemli diyorlar,kaç alım yapacaklar bakalım bizden.

benim branşım da ingilizce,73.75 aldım. taban puandan ziyade sıralama önemli diyorlar,kaç alım yapacaklar bakalım bizden.
en az 4000 diyorlar tahminen. bir de ilkokul 2,3,4,5. sınıflara sınıf öğretmenleri yerine ingilizceciler girecek bu da alımı artırır. bu bilgi kesin ve doğrudur.

arkadaşlar benim bir sorum var geçenlerde bir arkadaşım ingilizce öğretmenliğinin yurt dışında üniversitesi varmı kazanıp okuyabilirmiyim dedi bende bilmediğim için bişey diyemedim yardım edermisniz:52:

arkadaşlar benim bir sorum var geçenlerde bir arkadaşım ingilizce öğretmenliğinin yurt dışında üniversitesi varmı kazanıp okuyabilirmiyim dedi bende bilmediğim için bişey diyemedim yardım edermisniz:52:

azerbaycan,kazakistan gibi ülkelerde okunabiliyor sanırım ama sonra Türkiyeye gelince denklik almak gerekiyor.

benim de 70.15

Şubat atamasında saha çok alım olur İngilizce için diye düşünüyorum, malum 4 4 4 sistemi dolayısıyla.

İnşallah o zaman gideriz bi yerlere.

Back