İngilizce Mevzusu..

Quizlet diye bir uygulama var. Orada kendin kelime dosyaları oluşturuyorsun. Türkçesini İngilizcesini yazıyorsun kelimelerin. Sonra o sana alıştırma yaptırıyor, ezberletiyor. Eşleştirme, tahmin etme falan gibi etkinlikleri var. Kendi hazırladığın kelimeler üstelik. O çooook yardımcı oluyor kelime ezberlemeye.
Bir de kendine küçük küçük kağıtlar hazırla. Bir yüzüne fiilin ilk halini, diğer yüzüne ikinci halini yaz. Tahmin etmeye çalış. Ben böyle öğrenmiştim en başta

Vaaay harika
Duolingo vardı onla çalışıyodum ama pek fayda etmedi açıkçası.

Keske dil okusaydim o kadar pismanim ki hic olmazsa bi dil bölümü olan okula gitseydim
Pişman olmana gerek yok canım benim geç değil ki çok gençsin. Senin yaşlarında öğrenen çok. İngilizce için çok fazla bi maddi duruma gerek yok bence, biraz özveri ve zaman ayırma, tamamdır.

Pişman olmana gerek yok canım benim geç değil ki çok gençsin. Senin yaşlarında öğrenen çok. İngilizce için çok fazla bi maddi duruma gerek yok bence, biraz özveri ve zaman ayırma, tamamdır.
bwn cok egleniyorum yaparken hele hikaye okurken bide anliyosam onun tadi bambaska oluyo... bi deneme çözeyim diyorumda nasil bi deneme cozeyim? kendi seviyeme uygunmu

bwn cok egleniyorum yaparken hele hikaye okurken bide anliyosam onun tadi bambaska oluyo... bi deneme çözeyim diyorumda nasil bi deneme cozeyim? kendi seviyeme uygunmu
En önemli olan bu zaten. Sıkılarak yaptığında başarılı olamazsın ama istediğinde mutlaka başarırsın
Şimdi bak 6 tane seviye var.
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yani, Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate ve Advanced.
Bunlar azdan çok'a göre.
İnternette seviye belirleme testleri vardır önce onları çöz seviyeni öğren.
Sonra o seviyeye göre testler vardır.
Böyle başlayabilirsin.
Yine seviyene göre kitap bakabilirsin
Bir de önceki yıllardaki LYS-5 soruları kitapçık olarak satılır onlara bak. O tabi konuları bitirdikten sonra çözmen gereken bir şey, moralini bozabilir erken çözersen

Ben aslinda hukuka hazirlaniyodum ama bi anda kendimi dile hazirlanirken buldum.. Cok korkuyorum temelim yok biseyim yok

Öğretmenlik yapacaksan çalış, öğretmenlik kazan, oku. Öyle edebiyat okuyup da öğretmenlik yapıp bin beddua alırsın diyeyim.

Dil Eğitimine ilişkin mutlaka uzman bir kişiden birebir azda olsa ders alamalısınız sınavlar genellikle teknık ve ceviri veya sasırtmalı olduğu için bunu karsılıycak bir donanımda olmalısınız kısacası çalışmadan emek verilmeden olmaz. Bende sizin durumunuzdaydım şuanda istediğim yeri kazanıp okudum azda olsa bilen biri ile çalışın derim başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…