- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.386
-
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
Studyblr diye arat, motive ol deliceTamam abla bekliyorum evet şarkılara da ilgim yoğun, ezberledim hatta eşlik edebiliyorum.
Vaaay harikaQuizlet diye bir uygulama var. Orada kendin kelime dosyaları oluşturuyorsun. Türkçesini İngilizcesini yazıyorsun kelimelerin. Sonra o sana alıştırma yaptırıyor, ezberletiyor. Eşleştirme, tahmin etme falan gibi etkinlikleri var. Kendi hazırladığın kelimeler üstelik. O çooook yardımcı oluyor kelime ezberlemeye.
Bir de kendine küçük küçük kağıtlar hazırla. Bir yüzüne fiilin ilk halini, diğer yüzüne ikinci halini yaz. Tahmin etmeye çalış. Ben böyle öğrenmiştim en başta
Ben de onlarla çalışamıyorum fasa fiso benceVaaay harika
Duolingo vardı onla çalışıyodum ama pek fayda etmedi açıkçası.
Keske dil okusaydim o kadar pismanim ki hic olmazsa bi dil bölümü olan okula gitseydimBen de onlarla çalışamıyorum fasa fiso bence
Pişman olmana gerek yok canım benim geç değil ki çok gençsin. Senin yaşlarında öğrenen çok. İngilizce için çok fazla bi maddi duruma gerek yok bence, biraz özveri ve zaman ayırma, tamamdır.Keske dil okusaydim o kadar pismanim ki hic olmazsa bi dil bölümü olan okula gitseydim
bwn cok egleniyorum yaparken hele hikaye okurken bide anliyosam onun tadi bambaska oluyo... bi deneme çözeyim diyorumda nasil bi deneme cozeyim? kendi seviyeme uygunmuPişman olmana gerek yok canım benim geç değil ki çok gençsin. Senin yaşlarında öğrenen çok. İngilizce için çok fazla bi maddi duruma gerek yok bence, biraz özveri ve zaman ayırma, tamamdır.
En önemli olan bu zaten. Sıkılarak yaptığında başarılı olamazsın ama istediğinde mutlaka başarırsınbwn cok egleniyorum yaparken hele hikaye okurken bide anliyosam onun tadi bambaska oluyo... bi deneme çözeyim diyorumda nasil bi deneme cozeyim? kendi seviyeme uygunmu
Sana 248279 paragraf yazdım hala korkuyorum diyorsun, boşa kürek çekmeyeyim ben :)Ben aslinda hukuka hazirlaniyodum ama bi anda kendimi dile hazirlanirken buldum.. Cok korkuyorum temelim yok biseyim yok