arkadaşlar ben kafayı son bir aydır ing kursuna gidip gitmemeye takmış durumdayım
çoğu kişi bana ing sertifikasının bişeye yaramadığını söylüyor kpds girmek için eğitim almakatan başka aslında kafama takılanlar sunlar ben seneye işletme fakültesi mezunu olacagım kpssye gireceğim orda da ing testinden cevaplandırma yapacagım (eger kursa giderde ingilizcemi ilerietirsem)
yani bana artısı nedir ing bilmek yada ing sertifikası ?
banka sınavlarında işe yarar diyen var bilgisi olan var mı?
birde açıktan alımlar oluyor çeşitli yerlere sözleşmeli devlet memurluğuna felan oralrda işime yarar mı ?
bilgisi olan varsa cevaplar sevinirim bulunduğum yerde yok ing kursu memlekete gidip alacağım
birde bu sanal ing kursları işe yarar mı ?
kısaca artısı ne ? artısı varsa nerelerde kullanabilirim ?
çoğu kişi bana ing sertifikasının bişeye yaramadığını söylüyor kpds girmek için eğitim almakatan başka aslında kafama takılanlar sunlar ben seneye işletme fakültesi mezunu olacagım kpssye gireceğim orda da ing testinden cevaplandırma yapacagım (eger kursa giderde ingilizcemi ilerietirsem)
yani bana artısı nedir ing bilmek yada ing sertifikası ?
banka sınavlarında işe yarar diyen var bilgisi olan var mı?
birde açıktan alımlar oluyor çeşitli yerlere sözleşmeli devlet memurluğuna felan oralrda işime yarar mı ?
bilgisi olan varsa cevaplar sevinirim bulunduğum yerde yok ing kursu memlekete gidip alacağım
birde bu sanal ing kursları işe yarar mı ?
kısaca artısı ne ? artısı varsa nerelerde kullanabilirim ?