• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce kursuna gitmelimiyim

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben kafayı son bir aydır ing kursuna gidip gitmemeye takmış durumdayım
çoğu kişi bana ing sertifikasının bişeye yaramadığını söylüyor kpds girmek için eğitim almakatan başka aslında kafama takılanlar sunlar ben seneye işletme fakültesi mezunu olacagım kpssye gireceğim orda da ing testinden cevaplandırma yapacagım (eger kursa giderde ingilizcemi ilerietirsem)
yani bana artısı nedir ing bilmek yada ing sertifikası ?
banka sınavlarında işe yarar diyen var bilgisi olan var mı?
birde açıktan alımlar oluyor çeşitli yerlere sözleşmeli devlet memurluğuna felan oralrda işime yarar mı ?
bilgisi olan varsa cevaplar sevinirim bulunduğum yerde yok ing kursu memlekete gidip alacağım
birde bu sanal ing kursları işe yarar mı ?
kısaca artısı ne ? artısı varsa nerelerde kullanabilirim ?

merhabalar ingilizce sertifikası olarak bilemiycem ama kpds girersen memurlukta işe yarıyor:24:

Sertifika ne işe yarıyor bilmiyorum pek ama KPDS memurlukda baya bi işe yarıyor. KPDS veya ÜDS kursuna da gidebilirsin.. Ama erken başlayan bir tane bulsan iyi olur, çünkü öyle kurslarda genel tekrar yapıyor en başta, sonradan sınava hazırlık kısmına geçiyor hocalar. birçok kurs yüksek bir seviye istiyor öğrenci almak için, ama bunu çok önemsemeyen de var... Zira ben bi kursa gitmiştim, sınıfımda o zamanki son KPDS den 65 alan da vardı 35 alan da. Ama eğer ingilizce seviyen 0 sa, en azından iki kurluğuna falan genel ingilizce kursuna gitmen gerekebilir..

sertifikaya değil konuşmana yazmana bakarlar özelde sertifikaya önem vermezler...herkes alabilir gözüyle bakılır ama kpds olarak çok işe yarar:6:

KPDS önemli ya.Infolang dil okullarının iyi olduğunu duymuştum eğer bir ingilizce kursu düşünüyosan.Üstelik öğretme garantisi de veriyolarmış .Bi araştır derim :)

KPDS önemli ya.Infolang dil okullarının iyi olduğunu duymuştum eğer bir ingilizce kursu düşünüyosan.Üstelik öğretme garantisi de veriyolarmış .Bi araştır derim :)

ben de infolang dil okullarınaa önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum. konuşma sınıfları varmış özellikle ilgimi çeken kısmı bu.
açıkcası daha önce başka dersler aldım ingilizce olarak ama unuttum sanırım biraz pratik eksikliğinden kaynaklanıyor her şey :ssz:

bence gitmelisin canım.
bir kaç yer biliyorum çok iyi olan.
önce kitaplardan denemiştim ben ama olmadı ne yazık ki telaffuz eksikliği var. normal kurstan ziyade konuşma dersi konuşma sınıfları olan kursları tercih et. infilang dil okulları iyiymiş bu konuda.
ama araştırmak gidip konuşmak lazım tabiii
işine yarar umarım. :)

Back
X