İngilizce Kursu

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
9.544
10.806
Merhaba kızlar. İstanbul da ingilizce kursuna yazılmak istiyorum. Lakin çevremde hiç kursa gitmiş kimse yok gençte pek yok. Milli eğitimde çalışıyorum özel kurslar bölümünden sorduğumda ingilizce kurslarının hepsnde şikayet oluyor şurası iyi diyemeyiz ancak bilen giden birilerinden tavsiye al denildi. Sizlerden giden oldumu tavsiye edebileceğiniz kurslar varmı. Birde 6-7 ay gibi bir sürede baya ileri seviye olurmu. Lisede hazırlık okumuştum ama unuttum çoğu şeyi

İstanbuldaki kursları bilmiyorum da 6-7 ayda ileri seviye zor gibi. Eşim gitmişti, bir seviye 3 ay sürüyor, sonrası sınavla üst seviyeye geçiyorsunuz. Orta seviyeden başlayabilecek durumda mısınız?

imkan varsa yurtdışına gitmenizi tavsiye ederim.

Lisede hazırlık okuduysan altyapın vardır seviye tespit sınavı yapıyorlar zaten
üst kurlardan başlarsan 6-7 ayda epey ilerlersin

İstanbuldaki kursları bilmiyorum da 6-7 ayda ileri seviye zor gibi. Eşim gitmişti, bir seviye 3 ay sürüyor, sonrası sınavla üst seviyeye geçiyorsunuz. Orta seviyeden başlayabilecek durumda mısınız?
il seviye değilde 2. seviyeden başlarım. 6-7 ay dememin sebebi haftasonlarıda dershaneye gideceğim sınava hazırlancağım. Nisan dan sonra sınavıma daha çok odaklanacağım

6-7 ay ingilizce'yi ciddi ciddi calisirsan kurs olmadan bile ileri seviyeye cikartirsin. Kurslar bir yere kadar benim tecrubem bu yonde.

hocaları iyimi derslere giren hocalar yabancı ve türkmü nasıl ders işleme sistemleri
Ben özel ders aldım benim hocam türktü
Ama gittiğim zaman hep görüyordum kurstakileri yabancı hocalar da görüyordum karışık yani
Ve sürekli ingilizce konuşuyorlardı aralarında hiç türkçe duymadım bu güzel bişey hatta özel ders aldığım için pişman olmuştum keşke kursa gitseydim diye o kadar iyi görmüştüm yani onları şakır şakır konuşuyorlardı benim hocam aynı zamanda kurs sınıfına da giriyordu sistemlerini bilmiyorum ama gerçekten çok güzel akıcı bi şekilde konuşuyorlardı arayıp bilgi alabilirsin sana hangi kurs yakınsa

Ben nasıl öğrendim size ondan bahsediyim belki yardımcı olur.Ben okul hayatımda yoğun ingilizce öğrenemedim sonrasında profesyonel bir yardım almak için kursa gitmeye karar verdim sonra çevremden ve internetten bir araştırma yaptım istanbul lisan merkezini önerdiler.Hakikaten öğretmenleri çok deneyimli ve bu işi bilen insanlardı çok ilgilendiler sağolsunlar 4 kurdan sonra ingilizceyi akıcı ve düzgün bir şekilde konuşmaya başladım.

kursun yerini görmeden, kafesinde kursa giden öğrencilerle konuşmadan, internette yazan yorumları okumadan karar vermeyin. 3 tane oda, 10 masa 2 sandalyesi olan kurs açmaya başladı. british side, efinst ve ınternational house dışındakiler para tuzağı.

Akın Dil kesinlikle.Ahmet Akın bu işi çok iyi biliyor.Reklam gibi olmasın ama ben çok memnunum.Zaten birçok kişiye tavsiye ettim.Hem online hem normal kursta tek geçerim.Onun sayesinde ilk sınavda yüksek bir not aldım.Yuksek lisanstan sonra hiç ara vermeden doktoraya başladım.Size de başarılar.

Bireysel ve Kurumsal seviyede yabancı dil eğitimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bireysel ve Kurumsal seviyede yabancı dil eğitimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…