Merhaba kızlar. İstanbul da ingilizce kursuna yazılmak istiyorum. Lakin çevremde hiç kursa gitmiş kimse yok gençte pek yok. Milli eğitimde çalışıyorum özel kurslar bölümünden sorduğumda ingilizce kurslarının hepsnde şikayet oluyor şurası iyi diyemeyiz ancak bilen giden birilerinden tavsiye al denildi. Sizlerden giden oldumu tavsiye edebileceğiniz kurslar varmı. Birde 6-7 ay gibi bir sürede baya ileri seviye olurmu. Lisede hazırlık okumuştum ama unuttum çoğu şeyi
çalıştığım için yurtdışı imkanım yok maalesefimkan varsa yurtdışına gitmenizi tavsiye ederim.
online istemiyorum çünkü rahatça soru sormam lazımInternette online kurslar da var bakabilirsinix
il seviye değilde 2. seviyeden başlarım. 6-7 ay dememin sebebi haftasonlarıda dershaneye gideceğim sınava hazırlancağım. Nisan dan sonra sınavıma daha çok odaklanacağımİstanbuldaki kursları bilmiyorum da 6-7 ayda ileri seviye zor gibi. Eşim gitmişti, bir seviye 3 ay sürüyor, sonrası sınavla üst seviyeye geçiyorsunuz. Orta seviyeden başlayabilecek durumda mısınız?
hocaları iyimi derslere giren hocalar yabancı ve türkmü nasıl ders işleme sistemleriJustenglishtr.com sitesinden bakabilirsiniz burda kursa gittim memnunum
Ben özel ders aldım benim hocam türktühocaları iyimi derslere giren hocalar yabancı ve türkmü nasıl ders işleme sistemleri