İngilizce kursu kararsızlığı

bluesparq

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
12
1
Meraba arkadaşlar bir İngilizce kursuna başlamak istiyorum şu sıralar ama o kadar kararsız kaldım ki anlatamam.Daha önceden tecrübesi olan veya önerebileceğiniz iyi bi kurs var mı?Ankara da yaşıyorum bu arada British Town Active English Oxford Street Amerikan Kültür Just English English Time Prestige English Wall Street İnstute Bu kurslara gidip bilgi aldım.Benim için öncelik ingilizcemin gerçek anlamda gelişebilmesi.Bu kurslar hakkında bildiğiniz iyi ya da kötü şeyler varsa benimle paylaşabilir misiniz bunları?

Ben English Time 'a gitmiştim,memnun kaldım ama tabi kişinin öğrenme isteğiyle alakalı bişey,yoksa paranız boşa gider.

Merhaba, aslında biraz kişinin dile yatkınlığına, dili öğrenme isteğine ve pratik yapabilme durumumna bağlı yabancı bir öğrenmek. Ama ben Amerikan Kültüre gitmiştim, gayet dersleri de zevkle dinledim, pratik olabilsei için sürekli konuştum. Kelime hazinemi geniş tutmaya, unutmamaya çalıştım. Erasmus düşünüyorum seneye. Bana çok yardımı oacağını düşünüyorum hem sınavda hem de mülakatta. Çünkü hem sınav tekniğine dayalı çalıstım, hem de konuşmaya özen gösterdim ben. Amerikan Kültür dil okuluna gidebilirsiniz bence.

Yaklaşık bir yıldır Just English kızılay şubesinde İngilizce kursuna gidiyorum. Şu an sanki ana dilim İngilizceymiş gibi hissediyorum. Just English tek kelime ile harika bir kurum! Tavsiye ediyorum.

Yaklaşık bir yıldır Just English kızılay şubesinde İngilizce kursuna gidiyorum. Şu an sanki ana dilim İngilizceymiş gibi hissediyorum. Just English tek kelime ile harika bir kurum! Tavsiye ediyorum.

bende kadıköy şubesine gitmiştim toefl için istediğim puanıda aldım üstelik hocalarımla da görüşüyorum hala herkez çok ilgili ve bu işi biliyolar yani ben memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…