ingilizce kursu için yardım!!!!

shesnirvana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
158
1
kızlar çok kararsız kaldım ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum kafamda just englısh yada amerikan kultur var dun bı gorusmeye gıttım amerıkan kultur 5 kura 3 kusur fıyat verdı just englısh 2 kura 2 kusur fıyat verdı gercı ucret cok onemlı dııl suan benım ıcın eğitimi iyi olması önemlı varmı bu kurslara gideniniz ben amerıkan kultur ıcın egitimlerınde konusmanın ustunde daha cok durduklarını duydum dogrumu acaba ama benım temelımde yok yanı gramerde onemlı kafamçokkarıştı napsam bılemıyorum yarın gidip kayıt yaptırmak ıstıyorum 5 ekimde hafta ıcı kurları baslıyomus cunku elımıde cabuk tutmam lazım bı akıl verinn nolurr

Englısh time'ı niye düşünmedin??
kampanyaları oluyor,senin dediğin fiyata 3 kur veriyorlar genelde..
ben hiç duymadım senin dediğin firmayı..

amerikan kültür'De ise stajerler giriyor derslere diyorlardı.
paran varsa wall street'i tavsiye ederim..

englısh tıme hakkında hıc ıc acıcı seyler duymadım acıkcası mıllet yaka silkiyo resmen wall street de arastırdım onunda egıtımı bılgısayar basında tak kulaklıgı dınle yanı oraya gıdıcegıme kendım evdede yaparım aynı seyı hem benım alt yapıda yok oyuzden wall street dusunmedım

Englısh Time'e sevgilim gitti..
Hatta üniye yeni başladığı yıl da gitmiş yani bundan 7 yıl önce..
geçen sene de gitti iki kura memnun kaldı çok..
hangi kursa gidersen git,öğrenmek için çabalaman gerekiyor.
amerikan kültür de özel sınıflar var,3-4 kişilik onları tercih et istersen..?

amerıkan kulture gıttım konustum uygun geldı banada ama kararsızlık ısde yaa ınternette falan cok seyler okudum tıme hakkında oyuzden gozum korktu acıkcası

arkadasım bır yabancı dıl kursunun suresı bence onemlı,cunku canlı pratık yapma ımkanın artar.Amerıkan kultur de herkesın genel olarak memnun kaldıgı bır kurstur,fakat sen yıne de icine sinen hangisiyse ona gıt.:1rolleyes:

british englis dusunen varsa kadıköydeki subesıne ben kurstan cok daha uygun bır fıyata devir etmek istiyorum 1 kurunu ben hamileyim ve bıraktım dusuk riskim vardı

arkadasım bır yabancı dıl kursunun suresı bence onemlı,cunku canlı pratık yapma ımkanın artar.Amerıkan kultur de herkesın genel olarak memnun kaldıgı bır kurstur,fakat sen yıne de icine sinen hangisiyse ona gıt.:1rolleyes:

evet düşündüm tasındım amerikan kültüre kayıt yaptırdım inşallah iyi olur.saol yorumun içina.s

arkadaşlar ben 1 aydır amerikan kültüre gidiyorum kadıköyde VIP'ye fakat çok yoğun bir dönem geçirdğim için bırakmak zorundayım...1 kur aldım ve çok memnun kaldım şöyleki biraz bahsediyim eğitimden;haftanın bir günü yabancı hoca geliyor konuşma günü oluyor o gün genellikle...ve ayrıyetten konuşma sınıfları açılıyor 1 gün ve değişik insanlarla konuşma fırsatı veriliyor...kitapar amerikana ait ve çok iii ve benim girdiiğim sınıf maksimum 5 kişilik ki biz 3 kişiydik yani birebir ilgi var:)ben çok memnun kaldım fakat kursa giemdiyorum staj-okul eğitimler çok zorladı

eğer düşünenler varsa 2 kurumu devretmek istiyorum normalde VIP deki fiyatlar 1200 küsür civarı fakat
bana özel bi indirim yaptılar 900 e (1 kur) ve senetle taksitelendirme de yapıyorlar

ilgilnenler olursa bekliyoruuum..=)

Arkadaşlar,
ıstanbul'da ıngilizce eğitimi almak için gideceğiniz kalite onaylı tek kurs var o da British Side. ıngiliz Kültür kapandıktan sonra, yıllarca burada çalışmış olan hcalar birlikte burayı açtılar. Beşiktaş'ta.

merhaba..
ben aranıza yeni katıldım...
bende ingilizce kursuna gidicem fakat hangi kursa gidiceğimi bilmiyorum.İngilizcem hiç yok tavsiye edebileceğiniz bı kurs varmı

Merhabalar,

Ben Amerikan Kültür Derneği Pendik Şubesinde öğrenciyim. Şuan seviyem B2. Kurstan oldukça memnunum.

Daha önceden eskişehirde iki kursa gitmiştim. Üç kursu karşılaştırınca Amerikan kültür kesinlikle fark atıyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Bunlardan en önemlisi derslere yabancı hocalarda giriyor. Yabancı hocanın katılma oranı seviyeye göre değişiyor. Misal ikl kurlarda %30 ken ilerde %50 daha sonra %70 olabiliyor. Ben dil kurslarından çok çektiğim için Amerikan Kültürede yazılırken şu kampanyalarına kanmayıp ilk başta tek kur için anlaşma yaptım. Baktım herşey yolunda 2+1 kampanyasından yararlandım ve sonuna kadr devam etmeye karar verdim. Ama bunu yaparken tez ve bebek konusunu hiç hesaplayamadım. Şuan 3 kurluk anlaşmamın ilk kuru bitmiş durumda. Kalan iki kuru devretmek istiyorum.

İlgilenen arkadaşlar varsa öncelikle kursu kendiniz araştırın. Amerika kültüre tamam diyorsanız inanılmaz uygun oluyor bu şekilde sizler içinde... Şöyle açıklayayım ben 3 kur için 1720 Tl ye anlaşmıştım. 1720 yi üçe bölünce 550 gibi bişey çıkıyor. tek kur fiyatı. iki kuru 1100 TL ye almış oluyorsunuz...İsterseniz kurs ve fiyat araştırmanızı yapın, benimle iletişime geçin.

sevgiler...

Arkadaşlar selam,
bu ingilizce kursu olayı bende de var bende kursa kayıt yaptırmak istiyorum
aklımda bir kaç tane kurs var ama karar veremedim.
taksimde oturuyorum bu civarlardaki kurslara bakıyorum
oxford house college,tömer,amerikan kültür,just english bu kurslarla ilgili bilgisi olan tavsiyesi olan
varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

hangi kursa gitsem diye birçok gitgel yaşayacaksınız sonra birine gideceksiniz beğenecek yada beğenmiyeceksiniz ancak şunu anladığınızda ingilizceyi öğreneceksiniz siz ne kadar çabalarsanız ingilizeyi öğrenirsiniz çünkü kurs size super bile öğretse sonuçta ömür boyu kursa gidemeyecekseniz unutmamak için mutlaka çalışacaksınız ingilizce HAYAT boyu öğrenmeye devam edeceksiniz... temeliniz yoksa kursa gidilir aksi takdirde beyhude çabadır...

kızlar çok kararsız kaldım ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum kafamda just englısh yada amerikan kultur var dun bı gorusmeye gıttım amerıkan kultur 5 kura 3 kusur fıyat verdı just englısh 2 kura 2 kusur fıyat verdı gercı ucret cok onemlı dııl suan benım ıcın eğitimi iyi olması önemlı varmı bu kurslara gideniniz ben amerıkan kultur ıcın egitimlerınde konusmanın ustunde daha cok durduklarını duydum dogrumu acaba ama benım temelımde yok yanı gramerde onemlı kafamçokkarıştı napsam bılemıyorum yarın gidip kayıt yaptırmak ıstıyorum 5 ekimde hafta ıcı kurları baslıyomus cunku elımıde cabuk tutmam lazım bı akıl verinn nolurr

arkadaşımmmm ben british time gitdim eğitimi güzel ama sıkıldm senet imzaladığım için gitmesemde ödüyorumm eğer istersen kadıköy bahariyedekine benm yerime git ve kalan 1000 tl taksiti her ya 205 205 öde derim hemm benn gtmediğim yeri ödyrm zoruma gdyooo..istersen senn gitt bnm yerimeeee vee sen ödee 2 kur gtceksin amaa

X