• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce Kursu Fiyatları?

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Merhabalar. İngilizce kursu fiyatları hakkında bir bilgi bulamadım. sanırsam 1.000 TL ve üzeri. bunu duyduğumda çok şaşırdım. gerçekten fiyatlar böylemi kızlar?? sizlerin bir bilgisi var mı acaba? siz hangi yere gittiniz ve ne kadar ödediniz paylaşabilirmisiniz?

bence iş motivasyon işi
insanlar ilkokul 4ten lise sona kadar A1 seviyesinde ingilizce öğreniyo da ne oluyo,turiste yol tarif etmekten bile aciz olunuyo...
Dediğim gibi tamamen motivasyon işi,üniversite zamanında köklü bi dil firması bizim şehre şube açmıştı,esaslı bi de kampanya yapmışlardı.
Benim param biraz kıymetlidir,bi de haftasonları seyehat etmeme engel olur diye yazılmadım,dedim arkadaşlarımın hepsi yazıldı bi bakayım etkili olursa seneye ben de yazılırım.
4 kur aldılar,3 buçuk milyara yakın para verdiler ama hala sıfır hala sıfır...
yitip giden paraya yazık.Zaten kursta öğrensen pratiğin yok , unutur gidersin.
ama seni (ya da çocukları) motive edecek bişey olur
mesela mektup arkadaşı bulursunuz ya da yabancı biriyle tanışırsınız falan o zaman işe yarayabilir kurs.
Kendimden bi örnek vereyim,benim yabancı dile zerre yatkınlığım yok.
Hadi ingilizceyi geçtim elifba'yı bile ezberleyemedim bunca senedir.
ama iki gün önce yabancı biriyle yepisyeni bir ilişkiye başladım ve iki günde onun anadilinden birsürü kelime ezberledim,mutlu olsun diye:65:
Kursa gitmeden de internet sitelerinden interaktif bi şekilde öğrenmeye çabalayabilirsin,telaffuzsa telaffuz sınavsa sınav :)
busuu.com' u tavsiye edebilirim ^^

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Back