• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce kitap tavsiyesi

nil88ay

MUTLU :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
433
0
96
Diğer
bayanlar ingilizce kitap tavsiyesinde bulunur musunuz? daha başlangıç seviyesindeyim.tşk ederim...

murat kurt'un ingilizce'de zamanlar diye bi kitabı var canım başlangıç seviyesindekiler için gayet güzel öğretici hem de

okuma kitabı olarak mı yoksa konu anlatımı ve testli bi kitap mı arıyorsun?ona göre tavsiyelerde bulunabilirim..elementary seviyesi mi ayrıca?

cevap verenlere çok tşk ediyorum.okuma kitabı olarak değil canım ingilizceyi sıfırdan öğrenmek için bir kitap arıyorum

hmm sifirdan ögrenmek icinse türkce aciklamali olsa daha iyi. daha önce yazdigim sirf ing. dir.

bu durumda fono yayinlari ingilizce ilk adim kitabini tavsiye ederim.1-ve 2 olmak üzere 2 kitaplik bir set. aciklamalari gayet anlasilir. ben bu seriden almanca ögrendim. 2 kitapta. ayrica ispanyolca da ayni seriden basladim. bunun disinda ingilizce icin bu seriyi arkadasima tavsiye ettim. o da 2 kitabi bitirdi bayagi iyilesti ingilizcesi...

Back