ingilizce kelime öğrenmek

ozyyge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
51
20
32
merhabalar

bu forumda böyle bir başlığın olması gerektiğini düşündüm. hergün öğrendiğimiz kelimeleri buraya yazabilir, cümle içinde kullanabiliriz.

bugün allow/permit/let kelimelerini öğrenelim :

Merhaba, yabancı dil alanında olan birisi olarak söylüyorum, Türkçe konuşma şekliniz yani kelime telafuzunuz rahatsız edici. İngilizceymiş gibi yuvarlıyorsunuz. Büyük ihtimalle videonuza beğenmedim oyu verenler bu sebeple vermiştir (ben oy vermedim), videoyu da bitiremedim.

Yolun başındayken video çekmek açısından uyarmak istedim. Dikkate alırsınız, almazsınız bilemem ancak ben olsaydım bana söylensin isterdim, o yüzden yazdım.

merhabalar

bu forumda böyle bir başlığın olması gerektiğini düşündüm. hergün öğrendiğimiz kelimeleri buraya yazabilir, cümle içinde kullanabiliriz.

bugün allow/permit/let kelimelerini öğrenelim :

Konunuzu takipteyim. Faydalı bir içerik olmuş. Çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız. Sadece bir şey rahatsız etti beni. Türkçe konuşurken kelimeleri biraz yuvarlıyorsunuz. Umarım yorumumu dikkate alır ve düzeltirsiniz. 🙏🌸
Ayrıca videonuzu/bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. 🌺

Konunuzu takipteyim. Faydalı bir içerik olmuş. Çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız. Sadece bir şey rahatsız etti beni. Türkçe konuşurken kelimeleri biraz yuvarlıyorsunuz. Umarım yorumumu dikkate alır ve düzeltirsiniz. 🙏🌸
Ayrıca videonuzu/bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. 🌺

çok teşekkür ederim. evet garip bir şekilde kamera karşısında kasılıyorum.. :/ o yüzden yutuyor gibi oluyorum kelimeleri. umarım zamanla geçer :)

X