Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, yabancı dil alanında olan birisi olarak söylüyorum, Türkçe konuşma şekliniz yani kelime telafuzunuz rahatsız edici. İngilizceymiş gibi yuvarlıyorsunuz. Büyük ihtimalle videonuza beğenmedim oyu verenler bu sebeple vermiştir (ben oy vermedim), videoyu da bitiremedim.
Yolun başındayken video çekmek açısından uyarmak istedim. Dikkate alırsınız, almazsınız bilemem ancak ben olsaydım bana söylensin isterdim, o yüzden yazdım.
Konunuzu takipteyim. Faydalı bir içerik olmuş. Çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız. Sadece bir şey rahatsız etti beni. Türkçe konuşurken kelimeleri biraz yuvarlıyorsunuz. Umarım yorumumu dikkate alır ve düzeltirsiniz. Ayrıca videonuzu/bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Konunuzu takipteyim. Faydalı bir içerik olmuş. Çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız. Sadece bir şey rahatsız etti beni. Türkçe konuşurken kelimeleri biraz yuvarlıyorsunuz. Umarım yorumumu dikkate alır ve düzeltirsiniz. Ayrıca videonuzu/bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.