- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 26
Sürekli bunu da ertelediğim için kendimi yetersiz hissediyorum çok öğrenmek istiyorum bir emek vermeliyim artık yarım yarım olmuyor . Bunun içinde düzen gerekli her gün günlük yaptıklarımı yazacam . Bu arada seviyem b1 di çok fazla yabancı youtube kanallarını dinlediğim için bir şeyler anladığımı farkettim kaçırdığım anlamadığım yerler için ingilizce altyazısından çeviri yapıp izlemeye devam edecem .
tarih 4.3.21
1) Haluk Tatar dan kaldığım yerden ingilizce videolarıma devam edecem defterime yazarak . Gramer için .
2) Telefon uygulamasından A1 seviyesinden başlayıp en az 5 video izleyecem .
3) Hikaye çevirisi yapıp bilmediğim kelimeleri yazacam .
4) Hikayenin okunuşuyla ses kaydı yapıp telaffuzumu gözden geçireceğim .
5) Listening için podcast dinlemek istiyorum .
6) Yabancı kitap çevirisi yapacağım .
7) Youtube videolarından çeviri yapıp izleyebilirim SNL skeçleri şimdilik kısa olduğundan sıkılmam .
8) İngilizce günlük yazmak . ( çok önceden denemiştim çok sonra yazdığımda şaşırmıştım bu kadar yazdığıma yine başlasam iyi olur)
Çok şey yazdığımı biliyorum genelde çok şey yazıp yapabildiğim kadarını yaparım yetiştirmek için ertelememiş oluyorum . Bakalım neler olacak :)
tarih 4.3.21
1) Haluk Tatar dan kaldığım yerden ingilizce videolarıma devam edecem defterime yazarak . Gramer için .
2) Telefon uygulamasından A1 seviyesinden başlayıp en az 5 video izleyecem .
3) Hikaye çevirisi yapıp bilmediğim kelimeleri yazacam .
4) Hikayenin okunuşuyla ses kaydı yapıp telaffuzumu gözden geçireceğim .
5) Listening için podcast dinlemek istiyorum .
6) Yabancı kitap çevirisi yapacağım .
7) Youtube videolarından çeviri yapıp izleyebilirim SNL skeçleri şimdilik kısa olduğundan sıkılmam .
8) İngilizce günlük yazmak . ( çok önceden denemiştim çok sonra yazdığımda şaşırmıştım bu kadar yazdığıma yine başlasam iyi olur)
Çok şey yazdığımı biliyorum genelde çok şey yazıp yapabildiğim kadarını yaparım yetiştirmek için ertelememiş oluyorum . Bakalım neler olacak :)