- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Siz ingilizce mi.okudunuz okulunuzu!TO fel veya KPDS den 60 alan atlıyordu bizim okulda. .
Neden sinirlendin ki şimdi anlamadım.Siz ingilizce mi.okudunuz okulunuzu!
Su yazdiklarinizin saka olduguna inanmak istiyorum:) cunku evirdim cevirdim cumlemden oyle bir sonuc cikaramadim.halbuki ben bolumunu ingilizce okuyan arkadaslardan yardim almak istemistimNeden sinirlendin ki şimdi anlamadım.
Bağırır gibi yazmışsın
Pisman oldum keşke yazmasaydim senin konuna..
Nasil yani bolum ingilizce degilse de bu sinava girmeli miyim?birde okulun kendi yaptığı sınavlar daha kolaydır.toefl daha zordur.okullar toefl sonucunu kabul eder genelde hazırlığı atlamak için bu yüzden.bölüm ingilizceyse 70 üstü değilse 60 üstü kabul ediliyo diye biliyorum.
Ha simdi farkettim spru isareti yerine unlem koymusum. Telden girdigim icn yanlslikla olmus.Neden sinirlendin ki şimdi anlamadım.
Bağırır gibi yazmışsın
Pisman oldum keşke yazmasaydim senin konuna..
Ben sene icnde hem dersleri hem de ingilizceyi halletmeyi planliyorm. Ustelk bir yildan fazla zaman var. O zamana kadar buyuk kismini halletmis olurumHazırlığı atlasanız da eğitim İngilizce olmayacak mı? O zaman nasıl geçeceksiniz sınavları?
İngilizce alt yapınız var mı peki? Yoksa zor ama varsa olabilir.Ben sene icnde hem dersleri hem de ingilizceyi halletmeyi planliyorm. Ustelk bir yildan fazla zaman var. O zamana kadar buyuk kismini halletmis olurum
Lise ingilizcesi iste. Yani yok gibi. Peki hazirlik okuyunca tekrar sinava tabii tutuluyor mu?İngilizce alt yapınız var mı peki? Yoksa zor ama varsa olabilir.
Bende sınava ingilizceden gireceğim ama çok zor ya. Sen neler yapıyorsun nasıl çalışıyorsunArkadaslar ben bir fakultenin ingilizce bolumunu hedefliyorum. zaman kaybetmemek adina ingilizce kursuna yazildim. Merak ettigim kisim hazirlik sinifini atlamak icin ne derece ing bilmek gerek? Bunu belirlemek icin yapilan sinav sozlu mu yazili mi? sinavi atlattigim takdirde birden bire ingilizce egitime baslamak zor olur mu?
Lise ingilizcesi iste. Yani yok gibi. Peki hazirlik okuyunca tekrar sinava tabii tutuluyor mu?
Ben su an hem ygsye hazirlaniyorum hem kursa yazildm. Bu seneki degl onumzdeki seneki sinava giricem. Biraz erken baslafm ama isimi sansa birakamam. Yeterince zaman kaybi yasadim. Sen bu sene mi gireceksn?Bende sınava ingilizceden gireceğim ama çok zor ya. Sen neler yapıyorsun nasıl çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?