ingilizce hazirlik hakkinda..

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
128
Arkadaslar ben bir fakultenin ingilizce bolumunu hedefliyorum. zaman kaybetmemek adina ingilizce kursuna yazildim. Merak ettigim kisim hazirlik sinifini atlamak icin ne derece ing bilmek gerek? Bunu belirlemek icin yapilan sinav sozlu mu yazili mi? sinavi atlattigim takdirde birden bire ingilizce egitime baslamak zor olur mu?

Canım bizim okulda dönem başı sınav oluyor hem yazılı hem sözlü . Bildiğim kadarıyla ondan 70 alınca geçiyorsun ama sınavlar biraz zor oluyor iyi hazırlanmalısın.

Bizde tofel vardi 60 üstü alan geçiyordu yazılı sözlü sınav şeklindeydi çok zor bi sınav iyi hazırlaman gerekir

her okulda farklıdır.kimi okul kendi sınavını kendi yapar kimi toelf kabul eder.benim okuduğum okul kendi sınavını kendi yapıyodu.60 üstü geçiyodu.yazılı sınav listening de var.bazı sınavlarda speakingde olur.düşündüğün okula hatta bölüme bağlı yani

birde okulun kendi yaptığı sınavlar daha kolaydır.toefl daha zordur.okullar toefl sonucunu kabul eder genelde hazırlığı atlamak için bu yüzden.bölüm ingilizceyse 70 üstü değilse 60 üstü kabul ediliyo diye biliyorum.

Hazırlığı atlasanız da eğitim İngilizce olmayacak mı? O zaman nasıl geçeceksiniz sınavları?

Neden sinirlendin ki şimdi anlamadım.
Bağırır gibi yazmışsın
Pisman oldum keşke yazmasaydim senin konuna..
Su yazdiklarinizin saka olduguna inanmak istiyorum:) cunku evirdim cevirdim cumlemden oyle bir sonuc cikaramadim.halbuki ben bolumunu ingilizce okuyan arkadaslardan yardim almak istemistim

Nasil yani bolum ingilizce degilse de bu sinava girmeli miyim?

Canım bu kazandığın üniversiteye göre değişir . Her okulda hazırlık muafiyet sınavı vardır. Ya da toefl gibi kurumlardan belge isterler. Demem o ki üniversiteye göre değişir. örneğin Boğaziçi Üniversitesi hem kendi sınavını yapar hem de toefl kabul eder. Hangisini istersen bu sana kalmış. Sınav writing readin ve listening den oluşur. Bazı üniversitelerde speaking de varmış.

Hazırlığı atlasanız da eğitim İngilizce olmayacak mı? O zaman nasıl geçeceksiniz sınavları?
Ben sene icnde hem dersleri hem de ingilizceyi halletmeyi planliyorm. Ustelk bir yildan fazla zaman var. O zamana kadar buyuk kismini halletmis olurum

Bende sınava ingilizceden gireceğim ama çok zor ya. Sen neler yapıyorsun nasıl çalışıyorsun

Bende sınava ingilizceden gireceğim ama çok zor ya. Sen neler yapıyorsun nasıl çalışıyorsun
Ben su an hem ygsye hazirlaniyorum hem kursa yazildm. Bu seneki degl onumzdeki seneki sinava giricem. Biraz erken baslafm ama isimi sansa birakamam. Yeterince zaman kaybi yasadim. Sen bu sene mi gireceksn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…