ingilizce geliştirme + almanca öğrenince ingilizce bozulur mu

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.537
arkadaşlar selam ingilizcem iyi düzeyde ancak native yani yerli seviyesine çıkarmaya çalışıyorum bi yandan aksanım gitsin daha akıcı daha profesyonel ciddi kongrelerde sunum yapabilecek hale geleyim istiyorum bunun için kendiliğimden yapabileceğim bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum. ayrıca vaktim olduğunda birebir ders almayı düşünüyorum mesleğime özgü özellikle birebir kurslar var faydalı mıdır ne dersiniz?

bir de bu aralar sıkıntıdan almancaya taktım internetten almanca öğrenmeye çalışıyorum az buçuk cümle anlayabilir hale gelince sevinmeye başladım ama almanca öğrenirsen ingilizcen bozulur diyen iki dili de bilen çok arkadaşım oldu korkuyorum yani sizin görüşünüz nedir bozulur mu cidden? bir de almanca kaynak kitap ya da net üzerinden önerisi olan varsa sevinirim.

Hiçbirşey olmaz.Benim annem 7 dil biliyor ve hiçbirisi birbirine karışmıyor.Bütün kardeşler ıngilizce öğretmeniyiz hepimiz.Beyinle alakalı dil öğrenme bilirsiniz.Kolaylıklar diliyorum.

Hiçbirşey olmaz.Benim annem 7 dil biliyor ve hiçbirisi birbirine karışmıyor.Bütün kardeşler ıngilizce öğretmeniyiz hepimiz.Beyinle alakalı dil öğrenme bilirsiniz.Kolaylıklar diliyorum.

teşekkürler ben de öyle umuyordum ama ingilizceye ilkokulda başladım şimdi ise yaşım 30 ondan akıcı bi hale gelir mi bilmem ama zevk aldım açıkçası inş vaktim ve beynim yeter de diğer dillere de geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…