İngilizce Çeviri İçin Yardım İstiyorum

dimaam

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
3.034
2.978
Herkese merhaba!

2010 yılından beri yüksek lisans yapmaya çalışıyorum. Önce bölümümü beğenmedim. Ders dönemim bittikten sonra tekrar başvuru yapıp istediğim bölüme girdim. Onun ders dönemini bitirdim. Tez döneminde evlendim, bu arada iki çocuğum oldu. Bir türlü tezimi bitiremedim. Başladığım şeyi bitirmediğim için aşırı rahatsız oluyorum.

İlk konum anket gerektiren bir konuydu ve hamileliğim sırasında üniversitelerde gezip anket yapmam zor olur diye konumu değiştirdim. Seçtiğim konu ise kaynak açısından sıkıntılı bir konu. Çoğu kaynağım ingilizce ve çevirmekte zorlanıyorum. Şİmdi tekrar konu da değiştiremiyorum. Hocama ayıp oluyor artık.

Çeviri yaptırmak istedim ama çok çok pahalı gerçekten. Bu konuda bana yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana ulaşın! Bir şekilde ortalama bir fiyat belirleyebiliriz belki. Ama ahtım olsun şu tez bitsin ingilizceyi Türkçe'den iyi öğrenene kadar durmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…