• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingiliz karbonatı,sirkeli su yardıııımmm

ryabgra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
35
1
18
35
Zonguldak
arkadaşlar ben sirkeli su içiyorum ama bugün ingiliz karbonatı diye bir şey duydum yapanlar içenler deneyimlerini paylaşablir mi ? bir de ben hem sirkeli su hem karbonatlı su içmem zararlı olur mu acaba

öncelikle başlıkla pek alakalı değil ama zayıflamak için zencefilli sarımsaklı çayı şiddetle öneririm.. kendin yaptığın için bana çok güvenilir geliyo inanılmaz tok tutuyo, tabii tek başına etkili değil.. diyetimle ve sporumla bana çok yardımcı oluyo

suyun alkali olması diye bir şey moda oldu biliyorsunuz bu diyetlerin sonu yok burçlara göre yapan bile var benim tavsiyem sirkeli suya bile itibar etmeyin normal salatalarınızda çorbalarda cacıkta kullanın yeterli gelir tabiki herşeyin faydası olduğu gibi fazlasınında zararları var dikkat edin derim suyun alkali olması için limonda yeterli gelir hem daha sağlıklı onu daha rahat tüketirsiniz sonuçta hepsi metabolizmanın hızlanması ve iştah kapamak için ben hepsini doğal tüketiyorum iştahımda kapanıyor metabolizmamda hızlı çalışıyor bol bolda salatanızı yoğurt ayran vs tüketirseniz onlarda işe yarıyor birde her türlü baharat özellikle acılı yemeye çalışın tabi abartmadan hepsi ayrı ayrı etkisini gösteriyor kolay gelsin:16:

Back
X