Gebeliğe Hazırlık İnfolic kullanıp hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Turkuazhayaller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
31
12
3
İnfolic kullanıp hamile kalan var mı ben evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım fakat 1 buçuk aylık düşük yaptım sonrasında ise tekrar hamile kalmadım 1 yıllık evliyim bu arada dün bir arkadaşımla konuştum ve bunu kullandığı ilk ay hamile kaldığını söyledi bende kullanmaya başlıycam ama konu hakkındaki tecrübelerinizi merak ettim

Evet ben kullandım ancak pko var bende adet düzensizliği. .sizin öyle bir durumunuz var mı doktor ne diyor

Evet ben kullandım ancak pko var bende adet düzensizliği. .sizin öyle bir durumunuz var mı doktor ne diyor
Yumurtalık ve rahimde herhangi bir problem olmadığını söylemişti doktorum hormon testleri falanda normaldi ama neden olmuyo anlamıyorum bu ikaca bel bağladım şimdi de bu durum gerçekten çok yıpratıcı

Yumurtalık ve rahimde herhangi bir problem olmadığını söylemişti doktorum hormon testleri falanda normaldi ama neden olmuyo anlamıyorum bu ikaca bel bağladım şimdi de bu durum gerçekten çok yıpratıcı

Bir sorununuz yoksa bu ilacı kullanmanızı tavsiye etmem ben de okuduğum yorumlardan etkilenip almıştım ama burada bir arkadaş bizim gibi alıp içtiğini Ve bu ilacın süt hormonunu yükseltiği için gebe kalamadığını öğrendiğini yazmıştı.Süt hormonunu düşürmek için çabalıyordu.Gördüğümde çok korktum ve ilacı hemen bıraktım.Bıraktığım ay doktora gittim ve 6mm polibimin olduğunu öğrendim.İlaçla ilgili mi bilmiyorum ama daha önce ultrasonda görülmemişti polip

Yaa bir tür folik asit aslında ama bilemedim şuan bende korktum açıkçası zaten bir dönem prolaktin yüksekliği ile uğraşmıştım onu atlattım çok şükür 1 yıldır evli olmama rağmen de düşük sonrasında herhangi bir gebelik olmadı bende bir umut başladım gerçi şuan 9 günlük bir gecikmem de var ama test yapmaya da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…