infetertivite tedavsi için doktora adetin 3. günü değilde 4. günü gitsem olur mu ?

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
arkadaşlar merhaba...
8 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. hamile kalmayı düşündükten sonraki 3. ayımda kadın doğum uzmanına gittim ve gerekli testleri yaptırdım. herhengi bir problem çıkmadı... geçen hafta aradan 5 ay geçip hala hamile kalamayınca başka bir hastaneye gittim. orada infertivite bölümüne yönlendirdiler. şansıma o gün doktor erken çıkmış. oradaki hemşire adetimin 3. günü gelmem gerektiğini söyledi. eğer adetimin 3. günü hafta sonuna denk gelirse 3. günden önceki günlerde; yani adetimin 1. yada 2. günü gelmem gerektiğini hatırlattı.
şimdi sorum şu bugün günlerden cuma ve sanırım bugün adet olacağım yani adet olmadan önceki tüm belirtiler var akıntı, karın ağrısı vb. ama kan gelmedi hiç henüz ve 5 te tüm hastaneler paydos veriyo biliyosunuz. Eğer bugün akşam yada akşama doğru olursam hastaneler kapanmış olacak. e bu seferde cumartesi pazar derken pazar günü adetimin 3. günü olacağı için, 4. günü yani iş başı yaptıkları pazartesi günü hastaneye gitmiş olacağım..
ne yapsam bilemedim şimdi gitsem mi dotora? hangi gün gitmeliyim?
lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

4. güne kadar gidebilirsin.

hayir 4. gunu gidemezsinnnnn....ya 2.yada 3. gunu gidebilirsin.yapilan tetkikler dogru cikmaz yani kanini alip hormon degerlerin icin dogru olmaz ...uc yildir bu islerle ugrasiyorum yalnis bilgilenmeni istemwdim icin yazdim

Evet ben de yıllardır uğraşıyorum bu işlerle. Normalde 2. gün çağırıyorlar, en geç adetin 3. günü gitmek gerekiyor

Hafta sonuna denk gelecek olursa bir gün erken gel ama 1 gün geç gelme demişti doktorum, bir gün önce gitmeye çalışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…