Insallah kuzum yeter bu hasret birimizden birimizin yuzu gulsun en azindanİnşallah teyzos
Insallah kuzum yeter bu hasret birimizden birimizin yuzu gulsun en azindan
Hayir canim elazig.İnşallah canım
sen malatyada mısın ?
Hayir canim elazig.
Benim bi arkadaşım oralarda buldu iyi bi doktor.şuan hamile darısı senin olsun cnmHayir canim elazig.
Eses aramızda bi gün var .hayırlısı olsun .bende hiç bişey hissetmiyorum .wc ye kalkınca hafif yürüyorum evde.başka bi iş yapmıyorum .
Benim bi arkadaşım oralarda buldu iyi bi doktor.şuan hamile darısı senin olsun cnm
Seninde hayirli olsun canim. Ikiniz bi defada o mujdeli haberi alip bizimle paylasirsiniz insallahEses aramızda bi gün var .hayırlısı olsun .bende hiç bişey hissetmiyorum .wc ye kalkınca hafif yürüyorum evde.başka bi iş yapmıyorum .
Yok iste canim keske olsaydi. Yine medikalde sansimi deniyecem. Malatyada da iyi doktorlar varda oraya da gidemiyorum zor oluyor canim.
Insallah canim. Evet doktorun ismini biliyosan soylede ona gideyim canm.Benim bi arkadaşım oralarda buldu iyi bi doktor.şuan hamile darısı senin olsun cnm
Doktoru öğrenip yazarım inşllhh
İnşallahInsallah canim. Evet doktorun ismini biliyosan soylede ona gideyim canm.
Instagramda takip ediyorum canim gayette basarili. Ama ben 2 tup yaptim ikisi de tutmadi. Lenfosit asisi oldum iste o yuzden tekrar o doktorda yaptirmak istiyorum. Hayirlisi.Başarı oranı nasıl ?
Doktor önemli
Laboratuvar önemli
Stres önemli
Öğrenince yazacam cnmInsallah canim. Evet doktorun ismini biliyosan soylede ona gideyim canm.
Instagramda takip ediyorum canim gayette basarili. Ama ben 2 tup yaptim ikisi de tutmadi. Lenfosit asisi oldum iste o yuzden tekrar o doktorda yaptirmak istiyorum. Hayirlisi.
Ne guzel bi dua. Amin kuzum aminnnn kocaman hemde.Allahım isteyen herkese nasip eyle
Allahım sen konuyu biliyorsun
Allahım senin gücün herşeye yeter
İnancımız tastamam sana
Sana sığınırız
Ol dersin ve olur
Bizim elimizden anca tevekkül gelir
Kabul eyle yarabbi
Emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim
Amin
inşallah