Amin canim aminnn yavas yavas yuru evin icerisinde cok uzanma taze annisss
Zaten cokta yatmamak gerekiyor kuzum rahime kan pompalanmasi icin ama cokta kendini yorma. Rabbim tutunmasini ve kucagina almayida nasip etsin insallah.Bugün pek yatmadım
dün yatmıştım ama
bugün fırsat olmadı
Zaten cokta yatmamak gerekiyor kuzum rahime kan pompalanmasi icin ama cokta kendini yorma. Rabbim tutunmasini ve kucagina almayida nasip etsin insallah.
Aynen canim en guzeli tevekkul etmek. Hakkimizda en hayirlisini Rabbim nasip etsin herbirimize insallah.Amin inşallah
Mevlam nasip ederse olur
Nasip değilse ne gelir elden
Amin inşallah canımAynen canim en guzeli tevekkul etmek. Hakkimizda en hayirlisini Rabbim nasip etsin herbirimize insallah.
Aynen canim en guzeli tevekkul etmek. Hakkimizda en hayirlisini Rabbim nasip etsin herbirimize insallah.
Hayir canim adet olmayk bekliyorum 17siydi gunum halen olmadim tamam duzensizik vardi ama hic bu kadar gecmemisti.Sen yaza mı başlayacaksın
Hayir canim adet olmayk bekliyorum 17siydi gunum halen olmadim tamam duzensizik vardi ama hic bu kadar gecmemisti.
Gitmeyi dusunuyorum zaten canim. 13 gun oldu. Kist olunca kanama falan olmuyor mu acaba?Canım doktora gitsen
Kist falan olmasın
İlaç verir olunca kontrole
Gidersin
Gitmeyi dusunuyorum zaten canim. 13 gun oldu. Kist olunca kanama falan olmuyor mu acaba?
Cuma gunu gidecem canim.Bilmiyorum canım
Erteleme yarına randevu al derim
Cuma gunu gidecem canim.
Insallah canim. Cokta stresliyim yuzumde sivilceler cikti hep sıkıntıdan.İnşallah güzel şeyler olur canım
Insallah canim. Cokta stresliyim yuzumde sivilceler cikti hep sıkıntıdan.
Ozel hastaneler yarim gun acik canim. Yada acile gidip yapabilirsin kuzumAaa canım şimdi baktım da
Cumartesiye denk geliyor benim test günü
Ne yapacağım
Hastaneler sağlık ocağı kapalı
Meraktan ölürsem
Çok heyecanlıOzel hastaneler yarim gun acik canim. Yada acile gidip yapabilirsin kuzum
Aynen valla. Şişkinlik falan var mi :)Çok heyecanlı