Teşekkür ederim canımEvet canım bende kullandim
Hayirli olsun kuzum yavruna kavusmayi rabbim nasip etsin insallah. Dua eder dua beklerim
Canım onu gebelik düşünmeden 3 ay önce kullanman gerekiyor du Dr un la konuş benceFolik asit vermedi bana
Canım onu gebelik düşünmeden 3 ay önce kullanman gerekiyor du Dr un la konuş bence
Banada vermisti tedaviye baslarken canim yumurtalar gelistirilirken doktoruna bi sor istersen.Herkese vermiyormuş
başka bir topikte sordum
Banada vermisti tedaviye baslarken canim yumurtalar gelistirilirken doktoruna bi sor istersen.
Şifa olsun canim. Kac embriyo transfer edildi?Doktorum yazdı dün
Estrofem ve jele devam
Birde iğne kan sulandırıcı
Merhaba canım ben de gaziantepte oturuyorum. Rabbim inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz. Hangi hastaneye gidiyorsun.Gaziantepte özel bir hastanede canım
İnşallah canım sağol canım benimEses07 canım hayırlı olsun transferin inşallah bebişlerin tutunur ve bu mutlu haberi bizimle de paylaşırsın
2 transfer oldu canımŞifa olsun canim. Kac embriyo transfer edildi?
Nası geçti oldun dimi transfer kuzum 9 gün sonra öğrencez inşallah Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın canım dularımız seninle...❤❤❤Teşekkür ederim canım
Ikisi de sımsıkı tutunur insallah kuzumİnşallah canım sağol canım benim
2 transfer oldu canım
Amin inşallah
Nası geçti oldun dimi transfer kuzum 9 gün sonra öğrencez inşallah Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın canım dularımız seninle...❤❤❤
İnşallah teyzesi ❤♥❤♥Ikisi de sımsıkı tutunur insallah kuzum
Oyyyy teyzesi onlara kurban olsunnn
Amin canim aminnn yavas yavas yuru evin icerisinde cok uzanma taze annisssMevlam neyler neylerse güzel eyler
Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
♥❤♥❤