- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
O hissi biliyorum :) yavrusun resmen icine gelicek cok guzel bi his.İnşallah canım
Bekliyorum şuanda
Birazdan transferim
Korku, heyecan verici
Tuvaletini aklina getirmemeye calis. Ben transferden sonra kendi kendime cok guldum. Hem sanirim sinirlerim bosaldi hem de bebisimin icinde olmasi fikri bana cok harika geldi inanamiyodum dakikalarca gulumsedim ya da guldumİnşallah canım
Bekliyorum şuanda
Birazdan transferim
Korku, heyecan verici
Tuvaletini aklina getirmemeye calis. Ben transferden sonra kendi kendime cok guldum. Hem sanirim sinirlerim bosaldi hem de bebisimin icinde olmasi fikri bana cok harika geldi inanamiyodum dakikalarca gulumsedim ya da guldumr
Ben de hemen yaptim tuvaletimi :) nasil hissediyosun:)En kötüsü çiş tutmak
2 defa yaptım ben
Zararı yok dedi
Yatıyorum şuan
Ben de hemen yaptim tuvaletimi :) nasil hissediyosun:)
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun ben bile burdan çok mutlu oldum gülümsüyorum suan. Hemen lavaboya gidip idrarını yapabilir muymussun. Zararı olmaz mıymıs birimde fikrimiz olsun şimdiden3 kişi hissediyorum
Yemeğimi yedim
Yolcuyuz şimdi
Huzurlu hissediyorum
bende sebebi bilmiyorum. şüphen nedir demiştim. inşallah kavuşursun en kısa vakitte yavruna.İlk deneme 27 yaşındayım
Sebebi bilmiyorum canım
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunur sana bebeğin :) tesadüf gördüm konunu okudum bayağı ama hepsini okuyamadım tabii :) infertilite sebebin neydi senin3 kişi hissediyorum
Yemeğimi yedim
Yolcuyuz şimdi
Huzurlu hissediyorum
Bu hissini kaybetme karnini sev dua et bol bol :)3 kişi hissediyorum
Yemeğimi yedim
Yolcuyuz şimdi
Huzurlu hissediyorum
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun ben bile burdan çok mutlu oldum gülümsüyorum suan. Hemen lavaboya gidip idrarını yapabilir muymussun. Zararı olmaz mıymıs birimde fikrimiz olsun şimdiden
İnşallah canımbende sebebi bilmiyorum. şüphen nedir demiştim. inşallah kavuşursun en kısa vakitte yavruna.
İnşallah canımBu hissini kaybetme karnini sev dua et bol bol :)
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunur sana bebeğin :) tesadüf gördüm konunu okudum bayağı ama hepsini okuyamadım tabii :) infertilite sebebin neydi senin
Afedersin canım ama kalkmadan nasıl idrarıını yapacaksınSağol canım
kakman yasak 2 saat
Yatıyorsun ama yapmanın zararı yok dediler
Afedersin canım ama kalkmadan nasıl idrarıını yapacaksın
Anladım kusura bakma canım hiç bilgim yoktu ondan sordumSürgüye
İnsan haliyle bilmiyor canımAnladım kusura bakma canım hiç bilgim yoktu ondan sordum
Evet canım bende kullandimKızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR
Hayirli olsun kuzum yavruna kavusmayi rabbim nasip etsin insallah. Dua eder dua beklerimİnsan haliyle bilmiyor canım