- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
Merhaba canımEses beni hatırladınmı eskiden yazarsım çok.benim transferimde bugun oldu .çok basit bi işlemdi .uzanıyorum.inşlhhh benimledir minik.sanada hayırlısı olsun cnm .kaç yumurtan oldu kaç embriyon var?
İlk değil cnm 3 oluyor bu.2 de aşılamam varMerhaba canım
İlk deneme mi ?
Benim de yarın
Çok heyecanlıyım
Dua etmem miiii :) Allahim sana bagislasin cocugunu ona ruh uflesin insallah.İnşallah çok heyecanlıyım canım
Dua beklerim lütfen
❤❤
Evet aynı muayene gibi aşılamadaki gibi uzanıyorsun .bi katater var embriyoyu içeri bırakıp çekti .2 dkk sürdü şaşırdım
İlk değil cnm 3 oluyor bu.2 de aşılamam var
Dua etmem miiii :) Allahim sana bagislasin cocugunu ona ruh uflesin insallah.
Ayy ben bile heyecanlandım şimdiden ama sen sakin olmayı dene. İnşallah hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız. Kaç embriyo transfer edilecek bide kaçıncı gün embriyo su acaba ?Ne güzel canım
Benim yarın transfer
Merakla ve heyecanlıyım
Ayy ben bile heyecanlandım şimdiden ama sen sakin olmayı dene. İnşallah hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız. Kaç embriyo transfer edilecek bide kaçıncı gün embriyo su acaba ?
Anladım dualarım sizinle5.gün embriyosu 2 embriyo transferi olacak inşallah
Anladım dualarım sizinle
Allah razı olsun Teşekkür ederimAnladım dualarım sizinle
Dualarımız seninle inşallah müjdeli haber verirsin sımsıkı tutunsun bebişler inş5.gün embriyosu 2 embriyo transferi olacak inşallah
Dualarımız seninle inşallah müjdeli haber verirsin sımsıkı tutunsun bebişler inş
Dondurulmuşun var mı cnm kaç embriyo olustu
Bende ikinci denemeyi yazın düşünüyorum
Masallah cok guzel inş onlarda kardesleri olur.sen artık uyumaya calıs zinde kalk yorgun olmaİnşallah canım
Evet 6 tane donduruldu
Her sey cok hizli olcak uc dkda falan tum islem bitecek :) sen ultrasondan yavrusunu izlemeye calis heyecanin dinerİnşallah canım
Evet 6 tane donduruldu
Masallah cok guzel inş onlarda kardesleri olur.sen artık uyumaya calıs zinde kalk yorgun olma
Sana tavsiyem erkenden test yapma vucudunu dinleme baska seylerle oyalan gerekirse kk ya bile girme
İnşallah canımHer sey cok hizli olcak uc dkda falan tum islem bitecek :) sen ultrasondan yavrusunu izlemeye calis heyecanin diner