Bana yapıldı sebepsiz di bizim ki. Transfer gününü bekliyorum SuanTüp bebekten önce hepiniz laparoskopi histeroskopi oldunuz mu kızlar?
Genel anestezi altında mi oluyor pekiBana yapıldı sebepsiz di bizim ki. Transfer gününü bekliyorum Suan
Evet tamamen uyutuluyorsun 1 -2 saat arası sürüyor bir sorun çıkmadı ameliyat sonucunda daGenel anestezi altında mi oluyor peki
Evet tamamen uyutuluyorsun 1 -2 saat arası sürüyor bir sorun çıkmadı ameliyat sonucunda da[/QUOT
Sağ ol canım. Korkuyorum ben de ondan soruyorum.
İnşallah canımKorkma sıkıntılı bir işlem değil. Sonrasında biraz sancın oluyor oda serumla falan geçiyor 1 yada 2 gün yatıyorsun hastane de. İnşallah sonucun da sebebi anlaşılır da hemen hamile kalırsın
Amin canım benimTeşekkür
Canım benim
Amin inşallah
Allah razı olsun
Cümlemizden
Ben laparoskopi oldum canımTüp bebekten önce hepiniz laparoskopi histeroskopi oldunuz mu kızlar?
Yarin pazartesiiiİnşallah canım
Uyku girmiyor gözüme
Heyecanlıyım
Ben oldum bi suru sorun cikti ve giderdilerTüp bebekten önce hepiniz laparoskopi histeroskopi oldunuz mu kızlar?
Tüp bebekten önce hepiniz laparoskopi histeroskopi oldunuz mu kızlar?
Yarin pazartesiiiyavrusunu alip gelmene az kaldi. Rabbim onu sana bagislasin insallah kuzum
Korkma sıkıntılı bir işlem değil. Sonrasında biraz sancın oluyor oda serumla falan geçiyor 1 yada 2 gün yatıyorsun hastane de. İnşallah sonucun da sebebi anlaşılır da hemen hamile kalırsın
Merhaba hoş buldum şuan transfer aşamasını bekliyorum 5 yumurtam 5. Gün embriyo su olarak donduruldu mart bası gibi transfer yapılacakMerhaba canım
hoşgeldin nasılsın
Hangi aşamadasın ?
Merhaba hoş buldum şuan transfer aşamasını bekliyorum 5 yumurtam 5. Gün embriyo su olarak donduruldu mart bası gibi transfer yapılacak
Benim bir tupumde çok hafif genişlik çıktı. Doktorlar hamile kalmani engellemez dedi. Asilamam olumsuz sonuçlanınca doktor belki de bu engel oluyor hamile kalmana laparoskopi yapalım dedi.