infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnşallah canım bitkisel bişeyler kullansam mı bilemiyorum Meryem suresini okudum geçen devamlı zikir çekiyorum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin inşallah
Bende okuyorum canım
Sen bilirsin canım
Ne kullanacaksın ?
İncir kürü ?
Keçiboynuzu kürü vs ?

Merhaba canım Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını nasip eder sen ne kadardr evlisin ve amh değerin kaçtı. Benim amh 0.01 fsh 18di ondan soruyorum

Allah kabul etsin inşallah
Bende okuyorum canım
Sen bilirsin canım
Ne kullanacaksın ?
İncir kürü ?
Keçiboynuzu kürü vs ?
Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Bi de sıcak basması oluyor diye aç karna Aslan pençesi çayı içiyorum. Açıkçası bi düzenim yok

Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Bi de sıcak basması oluyor diye aç karna Aslan pençesi çayı içiyorum. Açıkçası bi düzenim yok

Keçiboynuzu çok faydalı
Ben hiç sevmiyorum pekmezini
Keşke yiyebilsem
Kansızım ben

Keçiboynuzu çok faydalı
Ben hiç sevmiyorum pekmezini
Keşke yiyebilsem
Kansızım ben
Onun kürünü nasıl yapıyorsun. Bi kaşık ye üstüne su iç. Menapoza girmişim gibi sıcak basması oluyor bende gece uykumdan uyarıyor. Hafta içine randevu alıp gitsem mi doktora bilemedim.

Onun kürünü nasıl yapıyorsun. Bi kaşık ye üstüne su iç. Menapoza girmişim gibi sıcak basması oluyor bende gece uykumdan uyarıyor. Hafta içine randevu alıp gitsem mi doktora bilemedim.

Git canım Tabii
Ben yapmıyorum hiç kür

Yarın randevu için arayam en iyisi. Senin bugün randevun vardı sanırım canım nasıl geçti

Dündü randevum canım
pazartesi transfer inşallah
Aralık ayında başladık
Daha da 17 gün sonra belli olacak
2 ayı buluyor süreç

Dündü randevum canım
pazartesi transfer inşallah
Aralık ayında başladık
Daha da 17 gün sonra belli olacak
2 ayı buluyor süreç
Hadi inşallah canım benim inşallah rast gider işlerin. Bu sürece nasıl başladn nasıl oldu bi de hastaneni nasıl seçtin

Kızlarr benim 3 tane dondurulmuş embriyom var
Şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlar ile
1 tanesi 6.gün 5AB 1 TANESİ 5.gün 2AB diğerini unuttum
nasıl sizce şans var mı ?

Selamun aleykum bende 1.5 aylık evliym ilk ayımda gebe kaldım ama dustu sonra ne gelen var ne gden rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın insallah

Hadi inşallah canım benim inşallah rast gider işlerin. Bu sürece nasıl başladn nasıl oldu bi de hastaneni nasıl seçtin

Konferansta tanıştık Doktorumla
çok beğendim
Sorularıma cevap verdi
Böylelikle burda araştırdım
Memnunum
İnşallah sonuçta güzel olur

Selamun aleykum bende 1.5 aylık evliym ilk ayımda gebe kaldım ama dustu sonra ne gelen var ne gden rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın insallah

Merhaba canım
Hoşgeldin
Daha yeni evlisiniz
İnşallah olur
Düşüğe nedeni nedir ?
Şuan hangi aşamadasın ?

Tabi canım
6.gün oluyor mu bilmiyordum
5 gün embriyosu transfer edilecek
Pazartesi transferim

Nerde tedavi oluyorsun canım ?

Merhaba canım Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını nasip eder sen ne kadardr evlisin ve amh değerin kaçtı. Benim amh 0.01 fsh 18di ondan soruyorum
merhaba. inşallah. 3 sene olacak. amh geçen sene 0,7 idi. fsh vs değerlerde sorun yok. dr lar amh senin için önemli baz değil diyorlar. diğer değerlerin normalde olduğu için. eşimin değerleri de sorunsuz. özelde bir aşılama ve bir histereskopi yapıldı. adetler düzenli. prolaktin kontrol altında. ama artık tüp şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…