Allah kabul etsin inşallahİnşallah canımbitkisel bişeyler kullansam mı bilemiyorum Meryem suresini okudum geçen devamlı zikir çekiyorum Rabbim kabul etsin inşallah
Merhaba canım Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını nasip eder sen ne kadardr evlisin ve amh değerin kaçtı. Benim amh 0.01 fsh 18di ondan soruyorumbugün bir sene aradan sonra tekrar dr a gittik. bu sefer özel değil devlete gitmeye karar verdik. zeynep kamil de dr banu yılmaz la görüştük. biz aşılama süreci beklerken amh düşüklüğümden dolayı tüp bebeğe direk yönlendireceğini belirtti. biz rapor alamayız hemen diye düşünmüştük. açıkcası zaten aşılama dönemini gereksiz görenlerdenim amh değerimden ötürü. neyse ki 15 gün sonra adet günüm ve o gün başlıcak herşey. ilk olacak umarım son olur. ilk adette gel dediler ama nisan a olur sıra var dediler. o zaman neden nisan adetimle gitmiyorum anlamadım? raporu orda kullanmayız diye mi. yoksa raporu verip sonra mı tüp bebek olayı. özellikle zeynep kamil de tedavi görenler sürecten bahsedebilir mi bana.
Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Bi de sıcak basması oluyor diye aç karna Aslan pençesi çayı içiyorum. Açıkçası bi düzenim yokAllah kabul etsin inşallah
Bende okuyorum canım
Sen bilirsin canım
Ne kullanacaksın ?
İncir kürü ?
Keçiboynuzu kürü vs ?
Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Bi de sıcak basması oluyor diye aç karna Aslan pençesi çayı içiyorum. Açıkçası bi düzenim yok
Onun kürünü nasıl yapıyorsun. Bi kaşık ye üstüne su iç. Menapoza girmişim gibi sıcak basması oluyor bende gece uykumdan uyarıyor. Hafta içine randevu alıp gitsem mi doktora bilemedim.Keçiboynuzu çok faydalı
Ben hiç sevmiyorum pekmezini
Keşke yiyebilsem
Kansızım ben
Onun kürünü nasıl yapıyorsun. Bi kaşık ye üstüne su iç. Menapoza girmişim gibi sıcak basması oluyor bende gece uykumdan uyarıyor. Hafta içine randevu alıp gitsem mi doktora bilemedim.
Yarın randevu için arayam en iyisi. Senin bugün randevun vardı sanırım canım nasıl geçtiGit canım Tabii
Ben yapmıyorum hiç kür
Yarın randevu için arayam en iyisi. Senin bugün randevun vardı sanırım canım nasıl geçti
Hadi inşallah canım benim inşallah rast gider işlerin. Bu sürece nasıl başladn nasıl oldu bi de hastaneni nasıl seçtinDündü randevum canım
pazartesi transfer inşallah
Aralık ayında başladık
Daha da 17 gün sonra belli olacak
2 ayı buluyor süreç
Hadi inşallah canım benim inşallah rast gider işlerin. Bu sürece nasıl başladn nasıl oldu bi de hastaneni nasıl seçtin
Selamun aleykum bende 1.5 aylık evliym ilk ayımda gebe kaldım ama dustu sonra ne gelen var ne gden rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın insallah
Kızlarr benim 3 tane dondurulmuş embriyom var
Şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlar ile
1 tanesi 6.gün 5AB 1 TANESİ 5.gün 2AB diğerini unuttum
nasıl sizce şans var mı ?
Kızlarr benim 3 tane dondurulmuş embriyom var
Şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlar ile
1 tanesi 6.gün 5AB 1 TANESİ 5.gün 2AB diğerini unuttum
nasıl sizce şans var mı ?
Şişli kolan hastanesinde canımNerde tedavi oluyorsun canım ?
merhaba. inşallah. 3 sene olacak. amh geçen sene 0,7 idi. fsh vs değerlerde sorun yok. dr lar amh senin için önemli baz değil diyorlar. diğer değerlerin normalde olduğu için. eşimin değerleri de sorunsuz. özelde bir aşılama ve bir histereskopi yapıldı. adetler düzenli. prolaktin kontrol altında. ama artık tüp şart oldu.Merhaba canım Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını nasip eder sen ne kadardr evlisin ve amh değerin kaçtı. Benim amh 0.01 fsh 18di ondan soruyorum
merhaba. devletten raporu alıp özele geçtiniz sanırımMerhaba canım hoşgeldin
Nisan bulur demeleri
Ben aralıktan beri uğraşıyorum
Devlet olmadığı halde
İlaçlar kontroller vs
1 ayı geçiyor zaten
Daha da transfer gününü bekliyorum