merhaba tatlım nasıl olayım iyiyim diyeyimki iyi olayım bi deişiklik yok en son geçen yıl 4. aşılamayı denedik tutmadı tüp istiyoruz bu yaza belki geçen ay hsg çektirdim tekrar bu aralar eşim rahatsız üç haftadır şekerle alakalı yoğun bakımdaydı hastaneden yeni çıkarttık önceliğimiz şimdi eşim bebek konusuda askıda bakalım hayırlısı seninde hayırlı olsun inşallah tüp aşamasındasın ben hep takipteyim hepinizi koşuşturma yoğunluk sitres pek kimseylede yazışmıyorum bir iki dua gurubundayım o kadar bende durumlar
Sağol canım
Merhaba hamile kalmak için fatma Ana Otu içen var mı nasıl yapılıyor onu denemek istiyorum fakat nasıl olur bilmiyorum bilgisi olan var mı
merhaba tatlım nasıl olayım iyiyim diyeyimki iyi olayım bi deişiklik yok en son geçen yıl 4. aşılamayı denedik tutmadı tüp istiyoruz bu yaza belki geçen ay hsg çektirdim tekrar bu aralar eşim rahatsız üç haftadır şekerle alakalı yoğun bakımdaydı hastaneden yeni çıkarttık önceliğimiz şimdi eşim bebek konusuda askıda bakalım hayırlısı seninde hayırlı olsun inşallah tüp aşamasındasın ben hep takipteyim hepinizi koşuşturma yoğunluk sitres pek kimseylede yazışmıyorum bir iki dua gurubundayım o kadar bende durumlar
Pko musun sende canim? Pkolularin geneline veriliyor o ilac.Doktor vermedi hiç bana
Polikistik over dendiPko musun sende canim? Pkolularin geneline veriliyor o ilac.
Canım doktoruna bi danışsanKızlar ya benim bat dundu. Ben hastalandim sanıyorum kac gunlerdir ama leke dışında hic bi sey yok. Lekede sadece sabahlari oluyor biraz ogleden sonra aksam falan bisey yok. Testte hala böle çıkıyor anlamadimki ben napsam
Günaydın canımGunaydin annis adaylari :)
Polikistik over dendi
Adetlerim düzenli oluyor
İlaçsız başladım tedaviye
Doktorum rahim kalın dedi ama adet olmus gibi rahimde dokuntu yok dedim sali gunu gitmistim. Adetin bes gun geçsin kan testi ver demisti. Hamileysende suan anlayamayiz demisti
Canım Test gebe değilsin gibi
Doktora tekrar git derim
Kist vs olabilir
Ultrasonda bakmıştı kist falan yoktu. Hatta adet olursan ikinci gunu femaraya baslayabilirsin tekrardan dedi
Bilemedim canımUltrasonda bakmıştı kist falan yoktu. Hatta adet olursan ikinci gunu femaraya baslayabilirsin tekrardan dedi
Bilemedim canım
Bugün kaçıncı gün
Ama kanama tam değil
Numarası varsa arasan
Yada gitsen daha iyi olur
Doktorum rahim kalın dedi ama adet olmus gibi rahimde dokuntu yok dedim sali gunu gitmistim. Adetin bes gun geçsin kan testi ver demisti. Hamileysende suan anlayamayiz demisti
Doktorum adet olmassan 5 gün sonra kan testi yaptır dedi adet geçince. Yani ayin 22 si gibi
Ben adetimden iki gun once gittim ikac vermediMerhaba canim 2 hafta once kontrole gittik.doktora oda bana rahimde kalinlasma var dedi fitil verdi birtane fili kullandiktan 5 gun sonra dokulme basladi bende cok fazla kanamam oldu 7 gun boyunca dirmadi bir ilac ve antibiyotik verdi drum pazartesi tekrar gittigimde temkzlenmis birsey kalmamis benim senin ne kadar oldu doktora gideli ne ilac verdi ??