Bes yil oncce cikolata kistlerim patlamisti acil ameliyata alindim iki sene once de evlendim. Rahim filmi cekildim tupler tikali rahimici yapisikliklar vardi. Bir yil sonra hidrosalpenksler olustu baya sorunluydu ureme organlarim. Allahim bizi iskender hocayla karsilastirdi ince eledi sık dokudu sagolsun bebise hazir hale getirdi rahmimi
Masallah canim darisi bize insallah. Dua et bizim icin.Bes yil oncce cikolata kistlerim patlamisti acil ameliyata alindim iki sene once de evlendim. Rahim filmi cekildim tupler tikali rahimici yapisikliklar vardi. Bir yil sonra hidrosalpenksler olustu baya sorunluydu ureme organlarim. Allahim bizi iskender hocayla karsilastirdi ince eledi sık dokudu sagolsun bebise hazir hale getirdi rahmimi
Aminnn inşallahInsallah kuzum cok bisey istemiyoruz eli ayagi duzgun miniklerimiz olsun yuvamiz senlensin istiyoruz bu duamizda kabul olur insallah.
Elazig medikal park. Dondurulmasi icin 5. Gune gelmesi gerekiyor benim 3. Gunde kaliyorlar canim. Bide burda arastirma hastanesinde de yapiliyor ama ben pek guvenemedim baska sehirde yaptirma imkanimda yok.
Hic bisey soylenmiyor canim ama bu defa baslamadan soracam.3.gün embriyosu olduğu için donmuyor anladım
Peki bunun sebebi nedir
Ya da çözümü yok mu ki ?
Hic bisey soylenmiyor canim ama bu defa baslamadan soracam.
Amiiin canim :) kasik agrilari bile zevk vermeye basladi sayesinde minnakinÇok geçmiş olsun Canım
Meleğine kavuşmuşsun ne güzel
Darısı başımıza inşallah
Amiiin canim :) kasik agrilari bile zevk vermeye basladi sayesinde minnakin
Amiiin canim :) kasik agrilari bile zevk vermeye basladi sayesinde minnakin
27 yasindayim zaten bundan baska da bi avantajim yoktu tup bebekteNe güzel canım
Kaç yaşındasın ?
İnanıyorum 2018 bize bebekler getirecek inşallah
27 yasindayim zaten bundan baska da bi avantajim yoktu tup bebekte
Allahim sana da bir bebis vrsin. Ben onca kotu durumuma ragmen hep olumlu dusundum bazen esim bak negatife de hazirla kendini yoksa perisan olursun diyordu ama ben hep bebisimi dusunuyordum rabbim hayallerimi gerceklestirdi. Insallah senin de kuzun sana tutunurYaşıtız canım
İnşallah benim de ilk seferde tutar
Doktoruma güveniyorum
Önce Allaha izin verirse
İnşallah
Ankarada prof iskender baser e gittimd genart tup bebek merkeziyle calisiyor. Sen nerde yaptiriyosunNerede yaptırdın ?
İlk denemede tuttu mu ?
Benim ilk deneme
Heyecanlıyım
Allahim sana da bir bebis vrsin. Ben onca kotu durumuma ragmen hep olumlu dusundum bazen esim bak negatife de hazirla kendini yoksa perisan olursun diyordu ama ben hep bebisimi dusunuyordum rabbim hayallerimi gerceklestirdi. Insallah senin de kuzun sana tutunur
Ankarada prof iskender baser e gittimd genart tup bebek merkeziyle calisiyor. Sen nerde yaptiriyosun
Verilmiş sadakam varmış
Sana da geçmiş olsun
Umarım geçer
düşünsene transfer olmuş olsam
Kesin ölmüştü
:'(
Eses07 Selam canım epeydir girmiyordum bu foruma bir bakayım neler yaptın nasılsın ?