- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 41
iyiyim esescim. Günde 4-5 km en az yürüyorum koşuyorum iyi gelir yumurta kalitesine diye. İş güç koşturuyoruz bu hafta :)Canım nasılsın
inşallah şifa olur
Ay ne bilim kanamasa iyi olur da zaten zar zor sahip olduk yavrusuma. Ilk denememiz ama cok uzun bir protokol uygulandi bana 12 aydir tedaviler ameliyatlar sonunda yavrusum transfer oldu bana ve hamd olsun tuttu. Ankarada prof. Iskender basere gittim ben teee anteplerden.Merhaba canım
Sen neden korkuyorsun ?
Nerde oldun ?
İlk deneme mi?
Nerden yaş kaç
Çok sordum uşağumm
Ay ne bilim kanamasa iyi olur da zaten zar zor sahip olduk yavrusuma. Ilk denememiz ama cok uzun bir protokol uygulandi bana 12 aydir tedaviler ameliyatlar sonunda yavrusum transfer oldu bana ve hamd olsun tuttu. Ankarada prof. Iskender basere gittim ben teee anteplerden.
Sukurler olsun canim Allah tamamina erdirsin olmayanlara ve gonulden isteyenlere versin insallahSabrin sonu selamt iste cnm Allah im beriyor o gucu sukurler olsun rabbim kucaginna da almayi nasip etsin insallah canim
Sukurler olsun canim Allah tamamina erdirsin olmayanlara ve gonulden isteyenlere versin insallah
iyiyim esescim. Günde 4-5 km en az yürüyorum koşuyorum iyi gelir yumurta kalitesine diye. İş güç koşturuyoruz bu hafta :)
Probleminiz neydi canim? Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahSukurler olsun canim Allah tamamina erdirsin olmayanlara ve gonulden isteyenlere versin insallah
Sukurler olsun canim Allah tamamina erdirsin olmayanlara ve gonulden isteyenlere versin insallah
Ay ne bilim kanamasa iyi olur da zaten zar zor sahip olduk yavrusuma. Ilk denememiz ama cok uzun bir protokol uygulandi bana 12 aydir tedaviler ameliyatlar sonunda yavrusum transfer oldu bana ve hamd olsun tuttu. Ankarada prof. Iskender basere gittim ben teee anteplerden.
Araba carpti bugun bana az kalsin altinda kaliyordum kizlar Allah korudu
Şikayet edeceksin aslındaSimdi teledon ellerinde araba direksiyonund hic bakmadan basip gidiyorlar yaya varmi yokmu demek yok nebicim insalr var Allahim
Bende eziliyordum az daha arabanın altında
Düştüm dizim parçalandı şuan topal gidiyorum
Çok ağrıyor
Aksilik ya geç kalacağız sandım panik yaptım sanırım
Çok ağrıyor
Gecmis olsun canim Allah korusun dikkat et kendine.Araba carpti bugun bana az kalsin altinda kaliyordum kizlar Allah korudu
Sana da gecmis olsun canim diklatli olun ya Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bende eziliyordum az daha arabanın altında
Düştüm dizim parçalandı şuan topal gidiyorum
Çok ağrıyor
Aksilik ya geç kalacağız sandım panik yaptım sanırım
Çok ağrıyor
Sana da gecmis olsun canim Allah korumus seni de seytan dolanir acele ise malesef brnimde kalca kemigim aciyor
Sana da gecmis olsun canim diklatli olun ya Allah kazadan beladan korusun hepimizi.
Allah korusun kiz oyle deme kaza bela uzak olsun.Verilmiş sadakam varmış
Sana da geçmiş olsun
Umarım geçer
düşünsene transfer olmuş olsam
Kesin ölmüştü
:'(