- 8 Aralık 2024
- 4
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Filazof 16
-
Tesekkürler Allah razi olsun şuan iyiyiz çok sükür bugün 11+2 haftalığızHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsın şimdi kaç haftalık oldunuz
Ay maşallah canım çok sevindim hamişlerin duası kabul olurmuş benim için de eder misin mayıs ayında ilk kez hamile kalıp düşük yaptım bir daha da olmadı üzülüyorum kafaya takıyorum ister istemezTesekkürler Allah razi olsun şuan iyiyiz çok sükür bugün 11+2 haftalığız
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tez zaman da insallah hergün tüm isteyenler için dua ediyorum Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın her isteyene versin üzülme kafana da takma dua et en azindan hayıt otunu yapmani öneririm üç ay yapabiliyorsun zaten yüksek veya düsük hormonlarin varsa düzelir ve nasipse sende ulasırsin emeline çok cok dua et canimAy maşallah canım çok sevindim hamişlerin duası kabul olurmuş benim için de eder misin mayıs ayında ilk kez hamile kalıp düşük yaptım bir daha da olmadı üzülüyorum kafaya takıyorum ister istemez
Çok sağol canım benim inşallah ben de duacınım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniRabbim hayırlı evlat nasip etsin tez zaman da insallah hergün tüm isteyenler için dua ediyorum Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın her isteyene versin üzülme kafana da takma dua et en azindan hayıt otunu yapmani öneririm üç ay yapabiliyorsun zaten yüksek veya düsük hormonlarin varsa düzelir ve nasipse sende ulasırsin emeline çok cok dua et canim
İnsallah canim.. Sana da nasip olacak insallah bir cay kasigi bir su bardagi su ile kaynatip sogudugunda sabah aksam ac karna ictim adetin 2. Günü baslayıp 14. Güne kadar ictim onu da kadinlar kulübünden duydum cözüm ararkenÇok sağol canım benim inşallah ben de duacınım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinihayıt otunu çay gibi içicem
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnsallah canim.. Sana da nasip olacak insallah bir cay kasigi bir su bardagi su ile kaynatip sogudugunda sabah aksam ac karna ictim adetin 2. Günü baslayıp 14. Güne kadar ictim onu da kadinlar kulübünden duydum cözüm ararken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?