- 8 Aralık 2024
- 4
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Filazof 16
Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllardır kadınlar kulübünü ne sıkıntım olduysa takip edip insanların yorumlarıyla faydalandım.Ben de siz ve ayni sorunlari yasayan arkadaslara yardimci olmak isterim ...Benim 6 yıldir evladim olmuyor. Ilk sene molar gebelik gecirdim sonra herhangi sebep yokken olmadigi söylendi.Tabi durmadim hangi hastaneye gidilecekse gittim çözüm aradim tedavi gördüm yok çalıştığim is yerinde arkadasim bi aktar önerdi akrabasinin bebegine o aktar vesile oldugunu söyledi ben de tüp bebekten önce son cikiş deyip gittim Bursa yıldırımda kücük bir yer tahlillerime bakip doktorlarin normal aralikta dedigi hormonlarimin yüksek oldugunu verecegi ilacla insallah düsüp Allahın izni ile hamile kalacagimi soyledi evet kizlar biz esimle kullanmaya haziran ayinda basladik bitkisel ilaca eylul ayinda yanina hayit tohumu duydum kadinlar kulubunden onuda ekledim ve cok sukur ekim ayinda hamile oldugumu gördüm şuan masallah 9 haftalik hamileyim ve nazardan o kadar cok korkuyorum ki yeni yeni idrak ediyorum evet hamileyim diye benim gibi bebegi olmayanlara yardimci olmak istedim insan cok caresiz hissediyor cözüm bulamadikca ben bu asamada stresten kafaya takmaktan egzemaya tutuldum cok sukur o da bitkisel tedavi ile cözüm alacak gibi duruyor rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese nasip etsin insallah...