BEN HİÇ VAZGEÇMEDİM
yeni evlenmiştim ama hiç engelim yoktu üniversitem bitmiş parasal sorunumuz yok kendimi hazır hissediyor ve evimizde ufak bir bebeğimiz olsun tam bir aile olalım istemiştim...
1 yıla yakın bir zaman denememize rağmen isteğim olmamıştı...:
doktora gitmeye karar verdik..Ama çok çekiniyordum bu yüzden annemin arkadaşına gittim...En azından tanıyordu fazla çekinmez ve rahatca konuşabilirdim...
ilk kontrolde bizi biraz zorlarsın dedi..AŞILAMA BELKİ TÜP BEBEK..
İKİ YUMURTAMDA KİSTLİYDİ..
çünkü biz biliyorduk BEN POLİKİSTİK OVERLİYDİM.....ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum
EŞİMLE PAYLAŞMAMI İSTEDİ DOKTORUM....
MODA burnunda ağlayarak eşime nasıl bir çırpıda anlattım bilmiyorum....
EŞİM HASTALIKTA VE SAĞLIKTA HEP YANINDAYIM DEDİ....
BİZ İKİMİZ YAŞLANIRIZ BEN ÇOCUK İÇİN EVLENMEDİM SENİNLE SENİ SEVDİĞİM İÇİN EVLENDİM DEDİ....
ilaçla tedavilere asla karşılık vermiyordum yumurtalıklarım küs gibiydi...
iğneli tedavilere geçtik zar zor 1 yumurta büyüyordu oda çatlatma iğnesiyle çatlıyordu ama hep negatif.....
bu altı aya kadar böyle sürdü...doktorum aşılama yapmamız gerektiğini söyledi...
herşeye açıktım yeterki şu hercai hayatta bebeğim olsun istedim hep...AŞILAMAYA KARAR VERDİK... 1 YILI GERİDE BIRAKMIŞTIK
2 kere aşılama yapıldı ve ben bu arada psikolog arkadaşımla devamlı seanslardayım ama 2
denememizde başarısızdı....
laporoskopi yapalım dedik yaptık 1 gün hastanede yattım ama artık sona yaklaştığımı hissettim..herşey temizdi....yumurtalıklarımdaki kistlerde yakıldı bu sefer olur dedi....canım akif amcam......(doktorum)
son kez aşılama yapıldı....
ama ALLAH vermeyince olmuyor olmuyor olmuyor...yine tutmamıştı
tek çarem tüp bebekti oda belli değildi olurmuydu olmazmı..hiç unutmam bir gün o kadar dolmuşumki yolda trafikte arabayı sağa çekip hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum....
doktorum biraz tatil yap kafayı dağıt dedi stresde tüp bebek tutmaz sakin olmalısın dedi..
eşimle şehirden kaçmayı bir müddet kafa dinlemeye karar verdik...
ama aklımı bebekle bozmuştum yok unutamıyordum herşeyi ona endekslemiştim.....
bir gece karın ağrısıyla acile gittik ve adet günümde gecikmişti ben yine kistler tekrarladı sandım
testlerde gebelikte istediler....doktor yanımıza yaklaştı benim dizlerim titriyordu bu bebek işi sağı solu belli olmazdı
gerçekte belli olmuyor....
DOKTOR TABİ KARNIN AĞRIR SEN GEBESİN DEDİ...
HEMDE 4 HAFTALIK 1 AYLIK BİR BEBEK VARDI KARNIMDA....BENİMDİ....
AKİF AMCAMI ARADIM NASIL DİYE....(DOKTORUM)
KAFAYI DİNLEMEMEYE TATİLE GİTTİN BELKİDE STRESİN SEN FARKINDA OLMADAN AZALMIŞ OLABİLİR DEDİ
TÜP BEBEĞE BİLE GEREK KALMAMIŞTI.....BELKİDE GÜNEŞ VE DENİZ İYİ GELDİ BELKİ STRES NE DERSENİZ DİYİN.....
HER ZAMAN BİR UMUT VAR ben hiç vazgeçmedim
bebeğim doğdu bile 6 aylık tosun bir oğlum var şimdi.....bu zamana kadar yazmamıştım çünkü onunla ilgilenmek çok güzel.....
şimdi yanımda ve bundan tatlı bişey yok....
ALLAH HERKESE VERSİN RABBİM.....
SİZDE ANNE OLMAKTAN VAZGEÇMEYİN...
SEVGİLERLE....
Son düzenleme: