infertilite kısırlık

nesliravza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
47
15
39
merhaba 2 yıl once dısgebelık gecırdım 4 yıllık evlıyım hıc korunmamamıza ragmen bebegım olmuyor artık umutlarım tukendı 5 ay once bır asılama yaptırdım sonuc maesef yıne negatıf napıcamı bılemıyorum artık cok yoruldumm

Merhabalar . 4 yıl gıbı uzun bır sure gecmıs olması , olumsuz gebelık oykunuz ve negatıf aşılamanız nedenlerı ıle tup bebek sızın ıcın dogru yol olucaktır.Tup bebekte embrıo transferı oncesı rahım tup fılmı ıle tuplerı ve rahım ıcını kontrol etmekte faydalı olucaktır.
Tüp bebek tedavısıne adetinizin 2-3. gunu baslayabılıyoruz.Embrıo Transferıne kadar gecen toplam sure yaklasık 15 gun kadar olmaktadır. Stimulasyon (yumurta buyutme aşaması) safhasında bayana ihtiyacımız bulunmakta.(yumurta takıbı ıcın )Stımulasyon safhası bayanın yumurtalık cevabına gore degısse de yaklasık 8-12 gun arasında degışmektedır. Bu sure ıcınde bayanın toplam 3-4 kez usg ve estradıol(kanda hormon düzeyi kontrolu) kontrolu ıcın gelmesı gerekmektedır. Erkege sadece yumurta toplama gunu ıhtıyacımız olur. (sperm vermek ıcın) Bu surecte hastalarımız misafırhanemızde kalarak veya (yakın mesafede ikamet eden )gıdıp gelme seklınde tedavıyı surdurmektedırler.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…