İnfertilite ilk muayene

yildiz2472

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
19
2
23
1 buçuk yıldır gebe kalamadığım için Ankara Bilkent şehir hastanesinde infertilite tedavisine başladım kan alındı röntgen çekıncem 10 gün sonra sanırım uzun olucak bu tedavi sizlerin nasıl geçti neler yaptınız tedavi olurken gebelik haberi aldınız mı ve bana neler önerirsiniz hormonda bişey çıkarsa ilaçlı rahim filmi çektirmezsin dedi doktor bilmiyorum nasıl olucak

Eklentiler

• IMG_2092.jpeg
    IMG_2092.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 39
Bütün sureclerden gectim ilk gittim adetliyken hormonlara bakildi ve smear ornegi alindie
simin sperm sonuçlarını da o sira goturmustuk kendi surecime baslamadan esime sperm testi yaptirttim
Pcos hastasiyim adetim duzenli killanma vs hicbisey yok sadece yumurtlama olmuyordu
21.gun progestron vs bakildi yumurtlamadigim goruldu
Doktor tuplerin acik buyuk ihtimal ama rahim filmi cektirelim dedi onu da yaptim tertemiz
Bu surece aralikta basladim martta bitti
İnfertilite bolumune yonlendirildim planlama dosya hazirlamasi derken 3 ay kendin dene denildi ben de zaten biraz hormon ilaci almak istemiyordum
Temmuzda asilama yapildi tutmadi
Agustosta ara verildi eylulde tekrar gittim tup bebek raporu icin ekimde gel ganolf kullanmaya baslayalim hem rapor cikarmamiz icin igneli yumurta buyutme kullanmamiz gerek dedi doktorum tamam dedim
Ama biz ufak tefek odemelerimiz var igne bize kulfet olacak diye 5-6 daha ertelemeyi dusunduk doktoruma da ilettim tamam dedi
Her seyi biraktim ilk dusugumunden sonra ilk kez ustune dusmedim saldim cok yoruldum cunku ve ekimde doktorumun yanina dogal yolla olusan gebelik ile gittik:)
Her sey kafanda bitirmekte
Bu sureclerin hepsi sehir has.yasandi baska sehirdeyim

Bütün sureclerden gectim ilk gittim adetliyken hormonlara bakildi ve smear ornegi alindie
simin sperm sonuçlarını da o sira goturmustuk kendi surecime baslamadan esime sperm testi yaptirttim
Pcos hastasiyim adetim duzenli killanma vs hicbisey yok sadece yumurtlama olmuyordu
21.gun progestron vs bakildi yumurtlamadigim goruldu
Doktor tuplerin acik buyuk ihtimal ama rahim filmi cektirelim dedi onu da yaptim tertemiz
Bu surece aralikta basladim martta bitti
İnfertilite bolumune yonlendirildim planlama dosya hazirlamasi derken 3 ay kendin dene denildi ben de zaten biraz hormon ilaci almak istemiyordum
Temmuzda asilama yapildi tutmadi
Agustosta ara verildi eylulde tekrar gittim tup bebek raporu icin ekimde gel ganolf kullanmaya baslayalim hem rapor cikarmamiz icin igneli yumurta buyutme kullanmamiz gerek dedi doktorum tamam dedim
Ama biz ufak tefek odemelerimiz var igne bize kulfet olacak diye 5-6 daha ertelemeyi dusunduk doktoruma da ilettim tamam dedi
Her seyi biraktim ilk dusugumunden sonra ilk kez ustune dusmedim saldim cok yoruldum cunku ve ekimde doktorumun yanina dogal yolla olusan gebelik ile gittik:)
Her sey kafanda bitirmekte
Bu sureclerin hepsi sehir has.yasandi baska sehirdeyim
Maşallah Allah kolaylık versin inşallah bu ve bundan sonraki hamile süreçlerinde rabbim kolaylık ile versin zorlanmadan versin inşallah

X