- 13 Mart 2019
- 13.328
- 44.207
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Herkese selamlar
Bugün ilk kez doktora gittim.
İnfertilite bölümüne
Fakat doktor sadece kaç yıllık evli olduğumu sordu başka hiç bişey sormadı
Bir kağıt çıkardı ultrasonu da adetliyken yapoyoruz kan da zaten o zaman vericeksin dedi.
Burada yazılanları tamamla sonrasında duruma göre aşılama yaparız dedi
Verdiği kağıtta heyet sevk raporu falan da var yani ilk kez gidilince böyle mi olması lazım
Ve diğer istediği bütün tahliller için (smear, servikal kültür rahim filmi) ayrı ayrı randevu alıp gitmem lazımmış
Eşim de aynı şekilde test yaptıracakmış
Bunlar olmadan dosya açmıyoruz dedi
Hastane Zeynep Kamil
İlk gitmem de direk aşılama demesi çok saçma geldi daha sonuçlarıma bakmamışsın hiç bir muayene yapılmamış direk bunu söyledi
Giden arkadaşlara sormak istiyorum acaba yanlış bölüme mi gittim ?
Başka bir hastaneden randevu alıcam sanırım
İlk kez gittiğim için bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Bugün ilk kez doktora gittim.
İnfertilite bölümüne
Fakat doktor sadece kaç yıllık evli olduğumu sordu başka hiç bişey sormadı
Bir kağıt çıkardı ultrasonu da adetliyken yapoyoruz kan da zaten o zaman vericeksin dedi.
Burada yazılanları tamamla sonrasında duruma göre aşılama yaparız dedi
Verdiği kağıtta heyet sevk raporu falan da var yani ilk kez gidilince böyle mi olması lazım
Ve diğer istediği bütün tahliller için (smear, servikal kültür rahim filmi) ayrı ayrı randevu alıp gitmem lazımmış
Eşim de aynı şekilde test yaptıracakmış
Bunlar olmadan dosya açmıyoruz dedi
Hastane Zeynep Kamil
İlk gitmem de direk aşılama demesi çok saçma geldi daha sonuçlarıma bakmamışsın hiç bir muayene yapılmamış direk bunu söyledi
Giden arkadaşlara sormak istiyorum acaba yanlış bölüme mi gittim ?
Başka bir hastaneden randevu alıcam sanırım
İlk kez gittiğim için bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler