- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Kızlar 2.günümde infertilite bölümüne gitmem için kağıt verildi ne oluyor acaba orada rahim filmi mi hormon testi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayeneden sonra doktorunuz gerek gördüğü kan testlerini ve yine gerek görürse rahim filmide isterKızlar 2.günümde infertilite bölümüne gitmem için kağıt verildi ne oluyor acaba orada rahim filmi mi hormon testi mi ?
Ben doktora 1 senedir olmuyor çocuk dedim beni oraya yönlendirdi canım muayene etmediMuayeneden sonra doktorunuz gerek gördüğü kan testlerini ve yine gerek görürse rahim filmide ister
İşte o bölümde tekrar bakıp araştıracaklar. Yanii orada da bir uzman doktor görecek siziBen doktora 1 senedir olmuyor çocuk dedim beni oraya yönlendirdi canım muayene etmedi
Aa öyle mi ben sanıyorum orada öyle hemşire gibi kızlar var kan alacak yada film çekecek hemenİşte o bölümde tekrar bakıp araştıracaklar. Yanii orada da bir uzman doktor görecek sizi
Ama benim henüz hiçbir muayenem olmadı canım hormon testim vs hiçbir şeyime bakılmadıInfertilite devlet hastanelerinde kısırlık tedavi sürecinin yürütüldüğü bölümdür. O bölüme yalnızca resmi olarak 1 yıl evli olup korunmadigi halde çocuğu olmayan hastaları yonlendiriyorlar. Muhtemelen kadınsa bir sikayetle değil de bebek istediğinizi söyleyince direkt oraya yonlendirmis.
Ben henüz 8 aylık evliyim , bu yüzden yıl dolunca gelin infertiliteye başlayın dediler. Bu bölümde tamamen gebelik tedavisi yapılıyor. iğne, aşılama ve tüp bebek gibi masrafları devlet karşılamak için 1 yıl evlilik şartı koyuyor.
Ama benim sorunum var mı onu bile bilmiyoruz ki neden direkt aşılama yapılsınInfertilite devlet hastanelerinde kısırlık tedavi sürecinin yürütüldüğü bölümdür. O bölüme yalnızca resmi olarak 1 yıl evli olup korunmadigi halde çocuğu olmayan hastaları yonlendiriyorlar. Muhtemelen kadınsa bir sikayetle değil de bebek istediğinizi söyleyince direkt oraya yonlendirmis.
Ben henüz 8 aylık evliyim , bu yüzden yıl dolunca gelin infertiliteye başlayın dediler. Bu bölümde tamamen gebelik tedavisi yapılıyor. iğne, aşılama ve tüp bebek gibi masrafları devlet karşılamak için 1 yıl evlilik şartı koyuyor.
Yok eşiniz ve sizin araştırmalarınız yapılacak o bölümde.Aa öyle mi ben sanıyorum orada öyle hemşire gibi kızlar var kan alacak yada film çekecek hemen
Hormon testi de orada mı yapılıyor acabaYok eşiniz ve sizin araştırmalarınız yapılacak o bölümde.
Canım Adetinin 2. veya 3. günü alttan ultrasonla muayene olacaksın ve kan vereceksin hormonlarına bakılması için sonrasında teker teker araştırmalara devam edilecek hepsi bir günde yapılmıyor. Hormonlarda sıkıntı var mı bakılır. Sonra bir sonraki aşama enfeksiyon vb bir neden var mı? Bunun için smear ve serfikal kültür testi vereceksin onu da adetinden en erken bir hafta sonrasında vermen gerekiyor diye hatırlıyorum. Sonra meme ultrasonu rahim filmi sırasıyla gelecek. eşinden de sperm ve kan testi şeklinde devam ediyor. Yani soruna bakacaklar belki sadece enfeksiyon dolayısıyla halledince kalabileceksin mesela yada belki hormonel ilaçla halledilebilir. Belkide yumurta rezervin az gibi gibi en son her şey temiz ve eşinin veya senin yükselmesi mümkün olmayacak değerlerinizin azlığı neden oluyorsa aşılama ve tüp bebek tedavisi şeklinde ilerleyeceksiniz bu bölümde.Hormon testi de orada mı yapılıyor acaba
Çook teşekkür ederim canım ne güzel anlatmışsınCanım Adetinin 2. veya 3. günü alttan ultrasonla muayene olacaksın ve kan vereceksin hormonlarına bakılması için sonrasında teker teker araştırmalara devam edilecek hepsi bir günde yapılmıyor. Hormonlarda sıkıntı var mı bakılır. Sonra bir sonraki aşama enfeksiyon vb bir neden var mı? Bunun için smear ve serfikal kültür testi vereceksin onu da adetinden en erken bir hafta sonrasında vermen gerekiyor diye hatırlıyorum. Sonra meme ultrasonu rahim filmi sırasıyla gelecek. eşinden de sperm ve kan testi şeklinde devam ediyor. Yani soruna bakacaklar belki sadece enfeksiyon dolayısıyla halledince kalabileceksin mesela yada belki hormonel ilaçla halledilebilir. Belkide yumurta rezervin az gibi gibi en son her şey temiz ve eşinin veya senin yükselmesi mümkün olmayacak değerlerinizin azlığı neden oluyorsa aşılama ve tüp bebek tedavisi şeklinde ilerleyeceksiniz bu bölümde.
Benim doktor randevum falanda yok canım sadece infertilite için kağıt verildi alttan muayeneyi ilk gittiğim doktor yapacaksa randevu yok ama nasıl olacaksaCanım Adetinin 2. veya 3. günü alttan ultrasonla muayene olacaksın ve kan vereceksin hormonlarına bakılması için sonrasında teker teker araştırmalara devam edilecek hepsi bir günde yapılmıyor. Hormonlarda sıkıntı var mı bakılır. Sonra bir sonraki aşama enfeksiyon vb bir neden var mı? Bunun için smear ve serfikal kültür testi vereceksin onu da adetinden en erken bir hafta sonrasında vermen gerekiyor diye hatırlıyorum. Sonra meme ultrasonu rahim filmi sırasıyla gelecek. eşinden de sperm ve kan testi şeklinde devam ediyor. Yani soruna bakacaklar belki sadece enfeksiyon dolayısıyla halledince kalabileceksin mesela yada belki hormonel ilaçla halledilebilir. Belkide yumurta rezervin az gibi gibi en son her şey temiz ve eşinin veya senin yükselmesi mümkün olmayacak değerlerinizin azlığı neden oluyorsa aşılama ve tüp bebek tedavisi şeklinde ilerleyeceksiniz bu bölümde.
Evet detaylı inceleneceksiniz aklınıza gelen her şeyi sorun mutlaka oradaHormon testi de orada mı yapılıyor acaba
Direk aşılama yapacaklar yazmamış ki.Ama benim sorunum var mı onu bile bilmiyoruz ki neden direkt aşılama yapılsın
Evet detaylı inceleneceksiniz aklınıza gelen her şeyi sorun mutlaka orada
Randevumda yok normal doktora süreç nasıl oluyor bilmediğim için bakalım canımEvet detaylı inceleneceksiniz aklınıza gelen her şeyi sorun mutlaka orada
Yönlendirirler sizi bende bilmiyorum.Randevumda yok normal doktora süreç nasıl oluyor bilmediğim için bakalım canım
Eğer Zeynep Kamilde başladıysan adetinin 2.-3. günü kontrol ve test için randevusuz gel demişlerdir. O aşamada randevuya ihtiyacın olmuyor. Sıkıntı olmaz.Benim doktor randevum falanda yok canım sadece infertilite için kağıt verildi alttan muayeneyi ilk gittiğim doktor yapacaksa randevu yok ama nasıl olacaksa
Yok canım sakaryalıyım yaptırdım bugün hormon testiEğer Zeynep Kamilde başladıysan adetinin 2.-3. günü kontrol ve test için randevusuz gel demişlerdir. O aşamada randevuya ihtiyacın olmuyor. Sıkıntı olmaz.
Merhabalar Zeynep kamile infertilite bölümünde mi tedavi gördünüz bende yeni basladim da birkaç şey sorabilir miyim ?Eğer Zeynep Kamilde başladıysan adetinin 2.-3. günü kontrol ve test için randevusuz gel demişlerdir. O aşamada randevuya ihtiyacın olmuyor. Sıkıntı olmaz.