• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi inek sütümü devam sütümü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

reyyan07

gül
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
430
2
96
38
Antalya
arkadaşlar benim kızım 14 aylık süt veryorum hergün ama kafam karıştı biraz siz hangisini veriyorsunuz? inek sütümü devam sütümü?

canım ben mesela devam sütü kullanıyorum...çünkü 500 ml lik devam sütü günlük demir ihtiyacını karşılayabiliyor..içerisinde vitamin-mineral ekleri de var..daha besleyici olduğuna inanıyorum..inek sütü verdiğimde de demir destekli çocuk sütlerini kullanıyorum..benim kızımda 13,5 aylık..devam sütünü aldığında kilosunda biraz daha düzelme oldu sanki..zayıf bir bebek çünkü..

bir yaşını geçmiş artık ineksütü içebilir bence devam sütlerini 1 yaşından sonra vermek eğer normal yemekleri gayet iyi yiyorsa bence gereksiz masraf

Back