• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İnek sütü ve kansızlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
423
merhaba kızım 14 aylık sadece 4 ay anne sütü verebildim
hep azdı sütüm mama içmek istemiyordu sütüm tamamen kesilince
mamayı mecburen içmeye başladı ama isteksiz ve az
inek sütünü hep savundum eşimde öyle doğal olan süt varken neden mama
veriyoruz dedik ve 7. ayda süt vermeye başladım hiç yadırgamadı mamadan daha güzel
içti ama şimdi sorunumuz kansızlık hemde anemi derecesinde iştahsız olmasının sebebide buymuş
9 kilo bile değil yemiyor süt verince banamısın demiyor günde 1 litre versem içer
kan damlası verdiğim halde kansız kaldı çünki süt kan damlasının emilimide azaltıyormuş
şimdi şuruba başladık ve canım çok sıkkın evet mama hazır gıda bende çoğu insan gibi
tereddütle veriyordum ve şimdide vericem ama inek sütü hakkında yazılıp çizilenlerde pek yanlış değil sanırım hep mama firmalarının uydurması mamalar satılsın diye süt kötüleniyor
düşüncesinde olanlar için açıyorum bu konuyu ki bende onlardan biriydim şimdi na yapıcağımı şaşırmış durumdayım

canim geçmiş olsun ama çok erken başlamişsin biliyosun 1yaşından önce zaten önermedikleri için varmiyorlardi sütü..ayrıca iyiki başka bir problem olmamiş..7 aylıkken bagirsak kanamasindan tut dediğin gibi anemi bile yapıyor ki senin yavrunda yapmiş..zaten şuan 14 aylık olmuş süt içmesinde bir sakınca yok ama onu keşke dr sorup verseydin diye düşünüyorum..
hazır mamalara bende karşıyım ama malesef mecbur kalınca veriyor..çok geçm,iş olsun canim

Back