İnek idrarından meşrubat!

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
İnek idrarından meşrubat!15.02.2009 - Bu haberi 16027 kişi okudu.Hindistan'da yeni bir içecek üretildi. Hem de inek idrarından. Evet, yanlış duymadınız!

The Times'ta yer alan haberde Hindistan'ın en eski ve tanınan milliyetçi Hindu grubu Rashtriya Swayamsevak Sangh'ın Başkanı Om Prakash, bu yeni içeceğin adının 'gau jal' veya 'inek suyu' olacağını belirtti.

Bu yeni içeceğin kesinlikle idrar gibi kokmadığını güçlü bir şekilde ifade eden Prakash, inek suyunun herhangi bir toksin içermediğini de ifade etti.

Çeşitli Hint otlarının karışımıyla elde edilen bu içeceğin satış fiyatı da oldukça uygun şartlarda olacak.

Yeni oluşturulacak markanın özellikle Hindistan'da Coca Cola ve Pepsi gibi tanınırlığı yüksek olan markalara rakip olacağı düşünülüyor.

Bu içeceğin ticari olarak pazarlamasının da agresif biçimde yapılacağını vurgulayan Prakash, dünyada Hindu geleneklerinin ve inanışlarının bu sayede geniş kitlelere ulaşacağını da belirtti.

Haberde bahsi geçen milliyetçi Rashtriya Swayamsevak Sangh grubu 1994 yılında Coca Cola ve Pepsi'yi boykot etmişti

konunun başlığını okuyunca bendeki hareket aynen şuydu :1shok::1shok::1shok:
yahu bu kadar mantıksız bişe olabilir mi
tamam cola kötü içindeki maddeler şöyle böylede
cola üreticileri çıkıpta colanın içinde şu var bu var diyor mu
bunlar direkt olarak ineklerin idrarı diyor
bilmesek belki içecezde (iğğ nefret ettim şimdi kendimden kafamçokkarıştı)
pekte başarılı olacaklarını sanmam :jeyyar::jeyyar:

evet iğrenç[/B]

haklısın canım su bulamasam,susuzluktan olürümde gene içmem o iğrenç şeyi[/B]

kedi sidiği kahvesinden sonra

bide inek idrarı
bu insanların hiç işi gücü kalmamaıs
yakında insanınkide kıymetli bişi olursa sasırmam

öyyykkkkk

kedi sidiği kahvesinden sonra

bide inek idrarı bu insanların hiç işi gücü kalmamaıs
yakında insanınkide kıymetli bişi olursa sasırmam

öyyykkkkk

kedininkinden de mi yapmışlar:1shok:ıyyyk hemde kahve

Son düzenleme:
valla bu hintlilere yeterki inek de herseyini yer icerler.ben hindistanda yasadim.
bu yaziyida okuyunca hic sasirmadim.hintli bu yapar:sm_cool::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…