İnegöl Mobilya

kaspazze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba benim yazın düğünüm var İstanbulda oturyorum, İnegölde mobilyaların daha uygun olduğunu duymuştum, sizce çok fark varmıdır istanbulla, önerebileceğiniz uygun ve kalitelli mobilya alacabileceğimiz yerler varmıdır

Ben İnegöl tarz mobilyadan aldım yatak odası takımımı.Ama izmirliyim buradaki firmaların çoğu İnegöl'den getirtiyor zaten.Özelliği sağlam olması dediler fiyatı 2 yıl önce 5000 TL ydi.tanıdık aracılığıyla bu fiyata vermişlerdi.Yok özel tasarım el işlemeciliği avangart tarzı almıştım.Ancak evet taşlar bir sorun teşkil etmedi ama elbise dolabı 3 kapılı sürekli orta kapı kendi kendine kayıyor ve geceleri ürkütücü oluyor;çekmecelerinin sürgü kısmı da takılıyor sürekli.Birazcık şans meselesi.Görünümü çok güzel herkes nereden aldığımı soruyor ama dediğim gibi çekmeceler problemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zemin eyridir altına düz plak şeklinde bişey koy normale dönüyor bnmde öyleydi...

Selamlar, ben Bursa'lıyım tabi ki bende yatak odamı ve salon koltuklarımı İnegöl'den aldım. İnegöl pek çok yere göre tabi ki uygun, pek çok kişi aslında mobilyaya değil genelde markaya para veriyor günümüzde. Ağustos ayında İstanbul'da arkadaşlarımızın düğünü var, geçen hafta sonu geldiler onlarda İnegöl'e, hem fiyatlar çok iyi hem kalite dediler. Beğendiler bir kaç model hatta. İnegöl'de de fiyatlar farklı farklı tabi ki, kaliteli mal her zaman biraz daha pahalı. Ama örneğin aynı kalitede malı İstanbul'da 6000 TL'ye alıyorsanız İnegöl'de 4500-5000 TL'ye alırsınız. Sorun yaşamamak adına köklü mağazaları tercih etmelisiniz.

Önerebilceğiniz yerler var mıdır peki

Ben butun evimi inegolden duzdum tatlim salon takimi yemek odası tv unitesi gnluk koltuklar yatakodasi eve ihtiyac olan bütün mobilyalarimi aldim 14000 tl tuttu ama güzel mobilyalar aldım ari mobilya var orada hersey guzel fiyatlarda cok ucuk degil ama muzaffer diye bir yer var koltuk takimlari dahi 12000den basliyo nerdeyse her bütçeye uygun ürün var inegolde cokta güzel mobilyalar var git bi gor derim yani benim kendi annem ari mobilyadan almisti 10 yil once hala koltuklar parliyor resmen tuy dökme olmadi kumaşta zedelenme olmadi bende o yuzden ari mobilyayi tercih ettim...tavsiye ederim

Diğer şehirlerin çoğuna da inegöl den gidiyor zaten.
Fiyatlar daha uygun. Gidip yerinde görmenizde fayda var.
Orada çok fazla dükkan var isim veremem ama hepsi kaliteli ve uygun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM ben bursalıyım eşimde İnegöllü bende bütün mobilyalarımı inegölden aldım yatak odası yemek odası oturma gruplarını tv üni vitrin falan herşey 9 bin tl bizim tanıdıktı en iyi arı mobilyaymış inegölde gelirsen köfte yemeden gitme sakın

İnegöl'de her bütçeye uygun mobilya var, bizim beğendiğimiz tarz mobilya suntalem yemek odası 3000'di, biz tamamen mdf aldık 10.000 oldu. Hem kaliteye hem mağaya hem de tarza göre fiyatlar değişiyor.

Sanli mobilyadan aldim benden once kullananlarda var hala cok memnunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de evlenirken İnegöl'den almıştım mobilyalarımı ama iki yılı geçmeden parçalandılar. zaten bir kere taşındın mı tekrar toplayamıyorsun. Ve İnegöldeki tüm mobilyacılar aynı tasarımcıya mı yaptırıyorlar yada biri yaptırıyor diğerleri taklit mi ediyor bilemedim. Neyse sonra istanbuldan antalya ya taşındık. Bütün eşyalarımızı istanbulda sağa sola dağıtıp burda ev kurduk. ve Antalya da üretimi olan Bienal Mobilyadan aldık çok memnunum hem tarz ürünler hemde fiyatları diğer tarz firmalar gibi uçuk değil. Ama her yerde bayileri olmayabilir. yeni oluşan bir markaymış. ihtiyacı olanlar internetten araştırsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…