Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İnegöl tarz mobilyadan aldım yatak odası takımımı.Ama izmirliyim buradaki firmaların çoğu İnegöl'den getirtiyor zaten.Özelliği sağlam olması dediler fiyatı 2 yıl önce 5000 TL ydi.tanıdık aracılığıyla bu fiyata vermişlerdi.Yok özel tasarım el işlemeciliği avangart tarzı almıştım.Ancak evet taşlar bir sorun teşkil etmedi ama elbise dolabı 3 kapılı sürekli orta kapı kendi kendine kayıyor ve geceleri ürkütücü oluyor;çekmecelerinin sürgü kısmı da takılıyor sürekli.Birazcık şans meselesi.Görünümü çok güzel herkes nereden aldığımı soruyor ama dediğim gibi çekmeceler problemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba benim yazın düğünüm var İstanbulda oturyorum, İnegölde mobilyaların daha uygun olduğunu duymuştum, sizce çok fark varmıdır istanbulla, önerebileceğiniz uygun ve kalitelli mobilya alacabileceğimiz yerler varmıdır
Selamlar, ben Bursa'lıyım tabi ki bende yatak odamı ve salon koltuklarımı İnegöl'den aldım. İnegöl pek çok yere göre tabi ki uygun, pek çok kişi aslında mobilyaya değil genelde markaya para veriyor günümüzde. Ağustos ayında İstanbul'da arkadaşlarımızın düğünü var, geçen hafta sonu geldiler onlarda İnegöl'e, hem fiyatlar çok iyi hem kalite dediler. Beğendiler bir kaç model hatta. İnegöl'de de fiyatlar farklı farklı tabi ki, kaliteli mal her zaman biraz daha pahalı. Ama örneğin aynı kalitede malı İstanbul'da 6000 TL'ye alıyorsanız İnegöl'de 4500-5000 TL'ye alırsınız. Sorun yaşamamak adına köklü mağazaları tercih etmelisiniz.
Merhaba benim yazın düğünüm var İstanbulda oturyorum, İnegölde mobilyaların daha uygun olduğunu duymuştum, sizce çok fark varmıdır istanbulla, önerebileceğiniz uygun ve kalitelli mobilya alacabileceğimiz yerler varmıdır